Kan du bruke bassenget klor tabletter i toalettet?

July 9

Kan du bruke bassenget klor tabletter i toalettet?

Når rengjøring sine hjem, lete de fleste hjemmeværende etter måter å kutte ned på visse tung eller ubehagelige oppgaver som rengjøring og rensersyklusen toaletter. Når det gjelder rengjøring toaletter, kan det også virke smart å bare slippe en pool klor tablett i toalett tank. Tross alt, inneholder klor tabletter klor, som er en effektiv desinfiserende og renere. Dessverre bassenget klor tabletter har altfor mye klor bruke i toaletter og kan også skade dem..

Klor tabletter

Bassenget klor tabletter vanligvis kommer i 3-tommers størrelser og inneholder om lag 90 prosent klor av volumet. De fleste toalett skål rengjøringsmidler, når de har klor i dem alle, bruk en klorid type og mindre enn 2% styrke. En enkelt pool klor tablett kan levere mer enn 5 deler per million (ppm) av klor i en 10 000-gallon. I en 2 gallon toalett tank, ville legge en pool klor tablett gjøre en etsende suppe av et toalett tank og bolle vann.

Toalett deler

I høy nok nivåer, vil klor i en pool klor tablett plassert i en toalett tank begynne spise bort på gummi pakninger og andre deler, rapporterer webområdet Pool Center. Klor er alkalisk og derfor etsende. En pool klor tablett i et toalett tank, derfor ville begynne å nedverdige gummi, plast og metall deler.

Klor lukt

Plassere en pool klor tablett ment å desinfisere 10 000-gallon svømmebasseng i en 2 gallon toalett tank ville skape ekstrem klor lukt. Faktisk, kan klor lukt kommer fra et toalett være kraftig nok å lage en home atmosfære svært skjemmende. En gallon av blekemiddel er ca 5,25 prosent klor volum og selv sin lukt kan være for sterk for enkelte brukere. Tenk deg en 2 gallon toalett tank med langt mer klor styrke enn gallon størrelse blekemiddel.

Betraktninger

Når rengjøring toaletter, er det best å gå med rengjørings- og desinfeksjonsmidler spesielt ment å håndtere slike oppgaver. Bassenget klor tabletter er ikke ment å brukes for toalett akvarier og boller, uansett hvor små de som tablettene er. Bruk i stedet automatisk toalett bolle renere tablettene, tilgjengelig fra flere produsenter. Også en giftig hjemmelaget renere består av 1/4 kopp natron og 1 kopp av eddik i toalettet er en mye tryggere renere enn bassenget klor tabletter.