Kan du bruke ammoniakk Mold fjerning?

April 7

Kan du bruke ammoniakk Mold fjerning?

Mold er en sopp som kan forårsake helseproblemer og tap av verdi i ditt hjem hvis det begynner å vokse det. Forhindre dette ved å rense muggvekst så snart du lukter det eller ser den. Ammoniakk er en giftig og sterke kjemiske som kan drepe mange typer muggsoppsporer; Du kan bruke det til å drepe og fjerne mugg i hjemmet.

Bruke ammoniakk

Ammoniakk er et sterkt kjemisk, fortynne den før du bruker det fjerne mold. Blande like deler ammoniakk og vann i en sprayflaske. Spray det over overflaten for å drepe mold. Skrubbe mold fra overflaten, og tørk av den med en ren klut. Skyll området med klart vann og tørk den helt. Aldri la området air-dry, som fuktighet kan oppmuntre flere muggsoppsporer land og dyrke det.

Effektiviteten

Ammoniakk er effektive i å drepe og fjerne mold fra hardt og ikke-porøse overflater som metall, fliser og mugg. Det er ikke så effektiv i å fjerne mold fra porøse overflater som tre, gips og betong.

Sikkerhet

Alltid åpne dører og vinduer ved ammoniakk fjerne mold. Bruke hansker for å beskytte hendene fra irritasjon, og sette på briller og en støvmaske å beskytte øynene og lungene fra røyk. Aldri blande ammoniakk med blekemiddel eller bruke den på en overflate som ble nylig renset med blekemiddel; ammoniakk vil danne en giftig gass når den er blandet med blekemiddel.

Alternativer

Flere alternativer er nyttige for å drepe og fjerne mold. Bruk blekemiddel for alvorlig muggvekst. Bruk boraks hvis du vil bruke en miljøvennlig rengjøringsmiddel. Bruke hvit eddik eller natron hvis du er bekymret om bruk av giftige kjemikalier i hjemmet ditt ikke eller muggvekst omfattende. Bruk essensielle oljer hvis du vil ha et renere som er effektive, naturlige og giftig.