Kan du blokkere en Varmeovn Vent å omdirigere varme?

February 10

Kan du blokkere en Varmeovn Vent å omdirigere varme?

Selv om du bør aldri si aldri, er blokkerer en Varmeovn vent å omdirigere varme inne i huset ditt normalt en sikker måte å spare penger ved å øke energieffektiviteten. Det ville kreve en massiv svikt av innebygde for varmen å få varmt nok inne en blokkert ventil for å forårsake fare for brann. Med det blir sagt, finnes flere måter for å gå om blokkering av varme til ubrukte åpninger for å Hevert det og øke varmeproduksjon i et område der det trengs mer.

Åpninger

Mest sentrale varmeanlegg har rør knyttet at fôr til minst én ventil i hvert rom, og noen ganger er det flere. Om å kutte ned på oppvarming kostnader eller bare direkte varme fra områder det ikke er nødvendig til steder hvor det er mer ønskelig, blokkering av én eller flere kanaler i ubrukt rom eller lett reiste korridorer er et helt trygt alternativ. I mange tilfeller er det så enkelt som å skyve en spak på ventilen, som glir et sett med lamellene over åpningen.

Dekker

Hvis ingen skyve er på din kanaler, eller mekanismen fungerer ikke bra, finnes minst ett selskap, ArmourDieCutting.com, som selger en enkel magnetisk vent cover kan du sette over hvilken som helst vent du trenger å stenge. Du kan også bygge din egen dekning av nesten alle varmebestandig materiale. Montert stykker av papp innpakket i aluminiumsfolie og holdt på plass med små vekter eller magneter er en svært rimelig løsning. Kryssfiner er et annet alternativ.

Omadressering

Blokkering av én eller flere kanaler i huset fungerer ganske bra i å øke mengden varme i områder hvor du trenger det. mer. For eksempel gjest soverommet sitter tom hele vinteren. Ingen trenger for å holde den varm når varme strømmen kan økes til rom ser mye bruk gjennom den kalde årstiden, som stue og kjøkken. Så lenge varmesystem fungerer riktig, ingen grunn til bekymring at blokkerte kanaler vil skape en sikkerhetsrisiko.

Betraktninger

Vær oppmerksom på at det aldri ville være en god idé å blokkere et flertall av kanaler til et varmesystem. Ovnen er konstruert for å operere med en viss luftsirkulasjon. Men tilbyr dekker opp en eller to uttak i et system som har ti eller flere liten sjanse for fare, men det ville være en god idé å overvåke de blokkerte områdene, i tillegg til varmeapparatet, de første dagene etter omdirigere varmen å sikre at det ikke er noen problemer. Til slutt, dette er trygt å gjøre.