Kan du blande valmue blomster?

May 31

Kan du blande valmue blomster?

Valmue familien har et variert utvalg av planter, inkludert flerårige og årlige valmuer og valmuer med enkelt blomstrer, samt de med doble blomster og valmuer i farger fra levende appelsiner og røde til dempet rosa eller kremer. Bland valmuer i en uformell flerårig seng, sammen med andre urter, som coreopsis, Ridderspore og coneflower for en sommer lange skjerm.

Velge varianter

Plass Shirley valmuer bak et Staudebed. Disse årlige planter vokse 4 fot høy og blomstrer fra vår til sommer. De selv frø produktivt og kan virke som stauder. Legge til orientalsk valmuer i midten av blomsterbedet. Disse flerårige planter vokse 2 til 4 fot høy og produsere store, ekstravagante blomstrer. Plass alpine valmuer foran sengen. De vokser mellom 5 og 10 inches høy. De fleste valmuer har en kort blomstrende periode og noe straggly blader. Bland valmuer med andre blomstrende stauder å skjule bladene og utvide blomstrende sesongen.

Planting valmuer

Plante valmuer fra frø tidlig om våren fordi de ikke spire godt når varmt vær kommer. Noen frøvarianter nytte en sovende periode før spiring. Sår dem i høst, eller lagre dem i et Uoppvarmet garasje eller oppbevaringsrom hjelpe spiring. Bland valmuer med sand og sendt dem jevnt over jorden. Dekke dem med en veldig fin laget av jord, og holde jorda fuktig, men ikke våt. Kjøp valmuer i Potter og transplantere dem, hvis du foretrekker. Se etter planter med sunn hvite røtter og kroner. Våt kroner eller brune røtter indikere sykdom eller råte. Legge til kompost eller gjødsel til jord før planting valmuer hvis drenering er dårlig.

Omsorg

Valmuer er selvforsynt planter. Ikke gi dem ekstra gjødsel med mindre jord er svært dårlig. Vann på dem i tørre perioder, men forlate dem alene ellers. Deadhead valmuer for å oppmuntre nye blomster, eller la dem gå til frø for nye planter neste år. Plass valmuer 6 til 10 inches hverandre å tillate tilstrekkelig luftsirkulasjon.

Andre bruksområder

Plante valmuer Shasta tusenfryd og andre urter i beholdere for slående ordninger. Bruk bare én eller to valmuer omgitt av andre planter for å gjøre en sterk uttalelse. Kuttet valmuer for innendørs blomsterdekorasjoner. Svi stilkene med et tent stearinlys eller matche for å lage blomster vare lenger.