Kan appelsinskall gå søppeltømming?

May 1

Kan appelsinskall gå søppeltømming?

Skaperne av søppel salg forsiktig ofte brukere å begrense eller motstå å plassere frukt eller grønnsak skreller, som appelsinskall, inn i søppel fjerning. Men appelsinskall kan vanligvis plasseres i en søppeltømming med noen retningslinjer og forholdsregler og kan også bidra til å løse visse lukt i kjøkkenet avløpet.

Riktig størrelse

Klipp opp appelsinskall i små biter som vanligvis er 1 eller 2 inches i størrelse. Dette vil tillate søppeltømming å male opp skreller lett vil forhindre appelsin skreller tetter disposisjon fly hjulet. Forlater appelsin skreller i store deler kan gjøre det vanskeligere for salg skal fungere.

Rengjøring

Fyll en isbit brett med destillert eddik og fryse til kuber er solid. Plassere eddik kuber i i søppel fjerning. Legge biter av oransje Skrell og løpe kaldt vann til disposisjon. Løpe i søppel fjerning til eddik kuber og appelsinskall er grundig malt. Dette kan hjelpe rengjøre søppeltømming og fjerne overflødig rusk fra svinghjulet.

Deodorizing

Appelsinskall plassert i en søppeltømming og bakken opp med kaldt vann kan bidra til å frigjøre sitrus oljen i skreller, hjelper fjerne dårlig lukt fra i søppel fjerning. Dette kan gjøres daglig for å holde i søppel fjerning fra smelling dårlig etter andre elementer eller matvarer plasseres i salg.

Lavsesong

Appelsinskall kan fortsatt brukes til å rense og fjerne lukt en søppeltømming selv om appelsiner er ikke i sesongen og er vanskeligere å få. Bare fryse noen kutt stykker av appelsinskall når appelsiner er rikelig. Plass de frosne appelsinskall søppeltømming med noen vann å feilfri og fjerne lukt svinghjulet som beskrevet tidligere.