Kalkstein gulvpleie

January 13

Kalkstein gulv bringe et snev av natur til ethvert hjem. Kalksteins godt utseende og holdbarhet gjør det et populært valg for gulv. Beskytte kalkstein gulvet mot skade og holde seg i perfekt stand med et program for vanlige Stell og vedlikehold.

Feiende

Som alle steingulv nytte kalkstein gulv av vanlige feiende. Bruk en myk-bristled sopelime for å feie opp alle skitt og grus fra gulvet. Samle avfall med en støv-pan og pensel og kast. Alternativt vakuum gulvet med børstemunnstykket fast til vakuum tryllestaven. Fjerne grus er spesielt viktig fordi dette kan ripe eller skade kalkstein gulv overflater.

Vask

Ren kalkstein gulv regelmessig for å fjerne smuss og fett som bygger opp over tid. Kalkstein er en alkalisk, så aldri bruker harde, surt rengjøringsmidler på kalkstein gulv. Ren etasjer med en pH-nøytralt vaskemiddel eller spesialitet stein gulv renere blandet med varmt vann. Bruke en rayon mop å bruke og fjerne vannet og rensemiddel.

Tetting

Bruke en gjennomtrengende steingulvet tetningsmasse til kalkstein gulv så snart som mulig etter at gulvet er lagt. Kalkstein er en porøs og forlate gulvet forseglingen vil tillate fukt og skitt å gå inn og skade stein overflaten. Væske søles på utette kalkstein gulv vil permanent stain dem. Kalkstein gulv bør bli re-forseglet hvert femte år, ifølge DIY legen nettstedet.

Beskyttelse

Forsegle kalkstein gulv gir et høyt beskyttelsesnivå. Ytterligere beskytte gulvet med overflaten maths, spesielt i høyt trafikkerte områder som nær eksterne dører og korridorer. Dirty boots og sko kan føre til en opphoping av smuss og skitt. Skitt kommer av forseglet kalkstein gulv men forebygging er fortsatt ønskelig.