Kaktus planter for fuktige områder

December 27

Kaktus planter for fuktige områder

For mye av året forkler en kaktus seg i dempet grå-greens typisk anlegg i tørre ørkener. Deretter med plutselig av en fjerde av juli grand finale rødtoner sin blomstrer strålende farge. Kaktus vil legge interesse i hagen din. Ifølge den Brooklyn botaniske hagen, vil mange varianter vokse i kaldere og våtere enn sine egne ørkenen miljøer.

Pålitelig piggete pære

Ifølge University of Arizona College av jordbruk, er agaveplanter, Aloe, yuccas og kaktus alle klassifisert som sukkulenter. Disse planter har spesielle rotsystem som lagrer vann. Bladene tykk og kjøttfulle beholde fuktighet å hjelpe i anlegget overlevelse av varme, tørre ørkenen. Men mange varianter av kaktus og sukkulenter andre vil tolerere lavere temperaturer og mer fuktighet med rette grunnforhold og lated bekymre. Den piggete pære kaktusen (familie cactaceae) er en som overlever i mange deler av USA. Sine mange varianter er godt fordelt over hele landet. Når du er i blomst, lyse sine fargerike gule, røde eller lilla blomster alle hage. Sin kjøttfull frukt er myke og søte, men pass på spines ved håndtering.

Suksess med Christmas Cactus

Christmas cactus er tolerante av både fuktighet og skygge. Faktisk en skog anlegget mange ørken, dette kaktus er en god beholder plante. Jord må være fuktig, men godt drenert. Det vil vokse innendørs eller i et beskyttet område i hagen. De fleste kaktus trenger full sol, men Christmas cactus har delvis skygge i temperaturer opp til, men ikke over 90 grader Fahrenheit. Ron Smith, horticulturist ved North Dakota State University Extension Service, sier 13 eller flere timer med mørke daglig for under blomstrende sesongen å produsere blomster. For utvidet blomstrende, holde anlegget i et kult, men av utkast. På grunn av dens lange, etterfølgende grener, bør Christmas cactus være forhøyet stedet plantet direkte i flat bakken.

Kaktus og skadedyr

Masse plantings av kaktus, yucca, andre sukkulenter og ornamentale gresstyper kan kombineres for å skape et attraktivt ørken miljø i hjemmet ditt hagen. Enten i regioner som regnfull nordvest California kystområdene kan ofte tåke eller fuktige klimaet i Florida, vil mange varianter av kaktus overleve og trives. University of Florida IFAS forlengelsen anbefaler natt - blooming cereus. Miniatyr agave, mens ikke en kaktus, er en saftig. Det fungerer også som en følgesvenn anlegg i gruppen plantings. De fleste varianter av fat kaktus vil tolerere moderat fuktighet hvis de har god drenering. Trekant kaktus er innfødt til Florida. Det liker fuktig, sandholdig jord. Det er en viltvoksende kaktus som vokser i kystnære områder. De store, hvite blomster er mildt duftende. Trekanten vokser i delvis skygge, men vil tåle varme.

Andre punkter i voksende kaktus

Selv om en kaktus ikke kanskje innfødt til klima, ofte det vil tilpasse og overleve utendørs alle men ekstreme forhold. En tryggere måte er å plante mindre variasjon mindre-hardføre kaktus i containere. Dette kan lett fjernet fra hagen i uvær og holdt indoors. Ifølge Plant Science av Sierra Vista, Nevada, et hevet sengen med sand, vil stein og jord gi god drenering for hardføre planter som forblir i hagen hele året og redusere deres sjanser for root rot. Under mildere Vær når mindre-hardføre planter er utenfor, skjule deres beholdere mellom større bergarter i hagen din kaktus. Yucca, pampas gress og trærne «Ocotillo» er utmerket følgesvenn anlegg for gruppering med kaktus. Noen andre varianter av fuktighet tolerant kaktus er ball, bikube og pinnsvin.