Kaktus anleggstypene

July 17

Kaktus anleggstypene

Kaktus er kjøttfulle, saftige planter som hovedsakelig kommer fra det amerikanske kontinentet. De lagrer vann i deres stammer at de brukes sparsommelig og sjelden må derfor vanning. De få vann fra deres omfattende fibrous rotsystem som trekker fuktighet fra jorden gjennom eksepsjonell inntaks press. Kaktus er blomstrende planter som varierer betraktelig i størrelse. Spines, som kaktuss mest bemerkelsesverdige trekk, også varierer sterkt, med noen arter har lange, lyst farget spines og andre har kort, sparsom spines.

Regnskogen kaktus

Mens fleste kaktuser finnes i varme, tørre ørkenen, finnes noen arter i regnskogen. Orchid kaktus har flat stammer som ligner blader og store lyse blomster som varierer i fargene. Ferie kaktus blomst små blomster fra lenge forgreining stilk påske, Thanksgiving og jul. Regnskogen kaktus foretrekker kjøligere, shadier, våtere forhold enn ørken kaktus.

Piggete pære kaktus

Piggete pære kaktus omfatter største slekten med over 300 arter vokser i en rekke områder fra Canada til Argentina. De har flat, padle-lignende stammer med spines som kan være korte eller lange. Piggete pære kaktus blomster i en rekke farger som er stort og bredt og bære spiselig frukt. Lys, næringsrik jord holder piggete pære kaktus glad, samt en lys, varme området.

Kolonne kaktus

Kolonne kaktus har høye, smale, sylindriske-formet stammer med vertikale ribbeina. Spike tetthet, størrelse og blomstrende varierer med hver art. Som med andre arid kaktus, foretrekker kolonne kaktus tørre, varme, lyse forhold og lite fuktighet.

Fat kaktus

Fat kaktus er sylindrisk, ligner formen på fat innfødt til American Southwest og høy kalkstein høyder i Mexico. De har sterke, fargerike, prangende spines og blomster, og kan vokse opp til 10 fot høye. De foretrekker loamy, litt surt jordsmonn og en varm solrik beliggenhet. Fat kaktus også vokser svært sakte og trenger ikke mye gjødsling.

Pinnsvinet kaktus

Pinnsvinet kaktus får sitt navn fra deres globular figurer som er dekket med spines som gjør dem ligner pinnsvin. Optimalisert til Mexico og southwestern USA, de har kopp blomster som, i motsetning til andre kaktus, ikke Lukk om natten. Pinnsvinet kaktus liker solrik, varm områder og er sensitiv for fuktighet og bør bare vannet fra bunnen.

Putefortegning kaktus

Fleste putefortegning kaktus finnes i Mexico, men også vokse i andre deler av Sentral-Amerika og deler av USA Dette lille, ballen-lignende kaktus setter på en praktfull fremvisning av stjerneformet blomster og har et tykt lag av tornar. Putefortegning kaktus er tolerante overfor en rekke ulike jord og foretrekker tørre forhold.