Kaffegrut for innendørs planter

October 21

Brukt kaffe begrunnelse er rik på nitrogen og har moderate mengder kalium og fosfor. Disse næringsstoffene tillate planter å vokse stor og sterk. Sende kaffegrut til deponi er en sløsing med ressurser når de har alternative bruker rundt hjem og hage.

Gjødsel

Brukt kaffe begrunnelse er bra for de fleste innendørs planter, men de samme reglene gjelder som med vanlige befruktning. Noen planter gå sovende i vinter, og skal ikke være befruktet. Siden kaffegrut gjøre det samme arbeidet som gjødsel, bør disse plantene ikke få kaffegrut til timingen er bedre.

Skorpedannelse

Legge for mange kaffegrut samtidig skape en skorpe over som hindrer vann fra å komme inn. Alltid grave grunnlag i jorden når du setter dem rundt fabrikkene.

Kilde

Mange kafeer gi bort gratis brukt begrunnelse for å spørre, selv om du ikke drikker kaffe. Sett bare brukte kaffegrut rundt plantene dine. Frisk grunnlag kan bevise for surt. Hvis ikke du er sikker på om en enkelt anlegg liker kaffe, teste det med et par spiseskjeer å se hvis den reagerer positivt eller negativt.