Kaffegrut for grønnsaker & blomster

May 29

Kaffegrut for grønnsaker & blomster

Kaffegrut er høy i næringsstoffer og slå lett organisk materiale til kompost. De er en passende erstatning for gjødsel, som kan legge til uønskede patogener kompost. Composted kaffegrut er nitrogen rike og kan hjelpe planter som vokser i sur jord som tomater og asalea.

Forbedre kompost

Kaffegrut anses vanligvis Sure, men de er ikke så surt som tenker. Kaffe grunnlag kan bringe kompost til et nøytralt nivå når de legges til kompost. Kaffegrut undertrykke fungal problemer som Fusarium, Pythium og Sclerotinia ofte funnet i kompost. Kaffegrut kunne øke temperaturen på en kompost haug, som hjelper drepe ugress og farlige stoffer. Horticulturists ved Universitetet i Oregon gjort kompost rundt 25 prosent kaffegrut og haugen bodde på 135 til 155 grader for en to-ukers periode.

Forbedre hage jordsmonnet

Bruke kaffe begrunnelse direkte til jord kan forbedre blomst og vegetabilske vekst for de som trives i sur jord. Avlyse en håndfull kaffegrut til jorden rundt planter og arbeide dem i godt slik en skorpe ikke vil form på overflaten. Kaffegrut inneholder nitrogen, kalsium og magnesium. Bruke dem rundt blåbær, tomater og bland noen med gulrøtter og reddiker når planting. Blomster som nytte kaffegrut er hortensia, rhododendron, asalea og roser. Meitemark elsker kaffe begrunnelse og er tiltrukket av dem. De ta næringsstoffer dypt inn i bakken og forbedre jord.

Forbedre gjødsel

Flytende gjødsel bestående av grunnlag med vann forbedrer plantevekst og som omgir planter. Vann planter med gjødsel blandingen å forbedre smaken av grønnsaker. Gartnere har vært helle venstre over avkjølt kaffe på potteplanter i år gir dem et løft og grønn opp bladene.