Kabel Swaging verktøy

July 20

Kabel Swaging verktøy

Swaging er kunsten å avslutte eller vaier tilkoblingskabel. Kabel brukes til seilbåt rigging. Det ble også brukt for Apollo romferder knytte fallskjermer til skipet. Små wire tau kan ha en hylse festet med enkel komprimering fra din egen hånd. Større wire tau og ermer krever flere verktøy som fører til en godt utført jobb.

Swaging verktøyet

Et swaging verktøy for små Metalltau ser ut som store tenger men med hull eller hull, der hodet av hver side møter. Du bruker dette verktøyet etter å cap ermet eller slutten på tau ledningen. Med en liten wire tau, kan du komprimere ermet for hånd. I større str, som ser ut som to plater som har samsvarende hulrom for tauene, vil du bruke et annet verktøy for å slå bolten som komprimerer ermet eller cap på wire tauet.

Kabel Cutter

Den kabel kutter du kuttet wire tauet til passende lengde behovet for jobben. Den har en avrundet hodet og polstrede håndtak.

Skiftenøkkelen

Skiftenøkkelen brukes med større swaging verktøyet for å boltene som vil komprimere ermet eller enden cap på wire tauet. Når du har fullført jobben, bruke skiftenøkkelen å løsne boltene og slipp det ferdige produktet.

Ermet

Ermet er der wire tauet er løkker eller koblet til komprimeres swaging verktøyet. Ermene kommer i en rekke forskjellige størrelser for å imøtekomme ulike størrelser på vaier kabel.