Kabal Palm Tree spiring

April 8

Innfødt til regnskogen langs kysten av Queensland, Australia, kabal palm (Ptychosperma elegans) vokser opp til 20 fot i høyden med 6 - til 8-fots lange blader. Det bærer røde frukter, og frø, mens større, er noe som ligner på de av gresskar. Kabal håndflaten er tolerante av dårlige forhold, noe som gjør det til en ideell houseplant. Det krever fuktig jord og masse fuktighet, så hvis vokst utendørs, det krever en sub tropiske tropisk klima. Spiring tid for kabal palm frø, som alle frø, er avhengig av flere faktorer, inkludert lys, fuktighet og jord.

Jord

Velge riktig jord å spire et frø kan være utfordrende. Kabal palm er jord løs nok til å være lett gjennomsyret av unge røttene, men tett nok til å holde en moderat mengde fuktighet. En ideell blanding er perlitt og torv mose i forholdet 3:1. Mediet må være fuktig når frø sådd og være litt fuktig under spiring.

Frø forberedelse

Kabal palm frø, i motsetning til mange andre palm tree frø, krever ikke markberedning - prosessen med å fjerne en del av den ytre frø strøk. De krever soaking, skjønt. Plasser enslig Palme frø i en bolle med vann og suge dem i en uke, oppfriskende vann daglig. På slutten av soaking perioden, kaste noe frø som flyter, som de ikke er levedyktig. Plante andre umiddelbart.

Så frø

Bruke en pott i stedet for en flat for å spire kabal palm frøplante. Potten, kan fordi det er dypere, frøplante å forbli uforstyrret for en lengre periode etter spiring. Kontroller at potten har tilstrekkelig drenering hull i bunnen. Sår frøet samme dybde som måling av frø bredden på bredeste. Dekk den med perlitt og spritz perlite med vann fra en misting flaske.

Vokser på

Kabal palm krever fuktighet så plassere potten ved en luftfukter, spritz det jevnlig hele dagen med vann fra en misting flaske eller plassere den på en fuktighet skuff. Det må også fuktig jord mens bygger sin rotsystem. Pass på ikke å la jorda tørke ut eller Overwater jord. Gi frøplante indirekte sollys. Til slutt vokse i et område som fortsatt over 75 grader Fahrenheit.