Juridiske krav for brannslukkingsapparater

April 13

Juridiske krav for brannslukkingsapparater

Ifølge Office av samsvar, sikkerhet og helse utelukke «OSHA regler en ansatt som ikke er skikkelig trent av alle bærbare brannslukningsapparat." Potensielle brannfare må du være forberedt til alle tider for nødstilfeller. Etter de juridiske kravene for brannslukkingsapparater kan muligens lagre noens liv eller verdisaker.

Plasseringen av brannslukkingsapparater

Brannslukkingsapparater bør alltid plasseres hvor brann risikoen er størst på arbeidsplassen og hjem. Ideelle steder for brannslokkingsapparater er nær en utgang, høyt på en vegg, utilgjengelig for barn, fra varmekilder, mer enn 75 fot fra en klasse A fare og ikke mer enn 50 fot fra en klasse B fare.

Brannslukkingsapparater og Fire klasser

Brannslukkingsapparater brukes hjemme eller på arbeidsplassen er pålagt å bruke en pulverapparat pulver eller karbondioksid. Det finnes bestemte brannslukkingsapparater for bestemte typer eller klasser av brann. Tørr kjemisk, våt kjemiske og trykksatt vann brannslukkere kan brukes til å slukke klasse A branner. Klasse A branner inneholder vanlige brennbart materiale som tre, klut og papir. Tørr kjemisk og karbondioksid brannslukkere kan brukes til å sette ut klasse B branner, som inneholder brennbare væsker som bensin og olje. Klasse C brann eller brann er elektriske, kan også settes med tørr kjemisk og karbondioksid brannslukkere. Våt kjemiske og karbondioksid brannslukkere brukes til å sette ut klasse K branner, som inneholder matvarer som matlaging oljer og animalske fettstoffer.

Vedlikehold og inspeksjon

Ifølge Office av samsvar, sikkerhet og helse krever National Fire Protection Association alle bærbare brannslukkere undersøke på månedlig basis. En brann beskyttelse selskap må også ha brannslukkingsapparatet årlig. Månedlig inspeksjon inkluderer å sørge for at brannslukkingsapparatet har tilstrekkelig press skal fungere, at brannslukkingsapparatet er på riktig sted og at det ikke er noen feil brannslukkingsapparatet.

Opplæring og tilgjengelighet

Noen ventet å bruke et brannslukningsapparat på arbeidsplassen må være riktig utdannet å gjøre så. Brannslukkingsapparatet må være tilgjengelig for kvalifiserte ansatte. Dette betyr at brannslukningsapparat omfattes av noe, fordi forhindringer kan tillate en liten brann å vokse.