Juridisk ideer for skolen plener

April 28

Juridisk ideer for skolen plener

Lage en engasjerende utvendig plass å ramme skolen med noen nøkkel landskapsarbeid tips. Akkurat som du viser elevenes prestasjoner i korridorene i bygningen, utstillingen din skole ånd på utsiden for samfunnet å se. Elementer av skolen landskapet utfyller den arkitektoniske strukturen og gjøre gode første inntrykk på besøkende til bygningen. Planlegg utformingen med skolen sikkerhet første prioritet. Velg busker og stauder egnet til din lokale klimaet.

Busker

Hardy og lite vedlikehold, busker og blomstrende busker gjør en egnet foundation plante for skolens landskapsarkitektur. Merk inngang med busker i stedet for å plante en lang grense av dem. Vedlikehold er mer sannsynlig å vann og beskjære et mindre, effektfulle busk område, dermed unngår skjemmende overvekst og nødvendigheten av å fjerne forsømte busker som har dødd. Plante ivy og lave busker i områder som er plagsom å klippe.

Skygge

Plante noen trær i åpne, gresskledde området av lekeplassen å tilby et lunt sted under varme månedene for fantasifull lek og med utendørs leksjoner. Danne en løvrik retrett i urbaniserte verden å berike studenter opplevelse av naturen ved å plante trær over hele eiendommen. Velg trær passer til ditt område jord type og sol eksponering å gi skyggelagt parkering. Unngå hickory trær for skolegården fordi stort treaktig nøtter de produserer kan forårsake personskade og skade på eiendom.

Blomster

Legge til en innbydende fargeklatt din skolens område med blomster. Innlemme skolen farger i valg av blomster for å vise støtte til teamet. Velg gul tusenfryd hvis gull er en team farger, eller duftende Jacinto for lilla eller blå. Tulipaner og krysantemum er holdbare og kommer i en rekke dristige farger som passer nesten alle skolen sport tilknytning. Plante blomster i lett resirkulert plast beholdere for allsidighet og markere dine innganger med plasseringen. Container hagearbeid begrenser for Luke flower garden for vedlikehold.

Skilting

Velg plassering for en attraktiv skolen tegn. Kommunisere meldinger om kommende arrangementer, student prestasjoner og priser og karakter utdanning temaer til fellesskapet ved å vise dem på skolen tegn. Ring tegns base med dekorative steiner eller blomster som asalea busker som blomstrer i streng og lyse mødre som blomstrer høsten under tilbake til tid.