Juridisk ideer for hele sesongen eviggrønne planter

October 1

Evergreens gir vakre og konsekvent farge i hagen din. Eviggrønne planter kommer i forskjellige former og størrelser, og noen enda gir en vakker vår og sommerblomster. Når du velger liggende et område, må du først bestemme hvor mye sol anlegget mottar hver dag, hva slags jord du har og hvor mye vann kommer området. Planting varianter som trives i voksende området er avgjørende for en frodig, sunn hage.

Brennpunkt

Eviggrønne planter gjøre et perfekt samlingspunkt i hagen din som de forblir den samme gjennom hele året. Litt gråtende form av japansk Cedar er en vakker valg. "Taisho Tamasugi" er en rekke japanske Cedar som vokser bare til 20 fot høye med vakre mørkegrønne nåler. Det er hardfør sone 5 til 7. Uthevingsfarge dette treet med lilla perle Rhododendron, en annen evergreen busk med vakre lilla blomster våren. Anlegget kanel fern eller urteaktige stauder som Dagliljer rundt japansk Cedar en oppsiktsvekkende vises.

Windbreak

Evergreens holder sine blader eller nåler året, gjør de en perfekt windbreak å huse din huset eller hagen. Bartre som Siberian Gran er et utmerket valg. Økende til 35 fot høy og 10 fot bred, Siberian Gran trives i full eller delvis sol og når etablert, er tørke-resistente. Ikke mengden planter hastighet beskyttelse. Plantene vil etterhvert begynne konkurrerer om vann og næringsstoffer. Plante forskjøvet, parallelle rader av trær for optimal vindbeskyttelse.

Sikring

For personvern kan en vegg av evergreens ikke slå. For en blomstrende eviggrønne hekk, plante fjellet laurbær. Dette evergreen busk vokser 8 fot høye og gir helårig interesse for hagen din landskapet. Våren og i sommer, er mørk glanset bladene nesten skjult som klynger av rosa eller lilla blomster. Fjellet laurbær er hardfør fra sone 5 til 9 og foretrekker lys og litt surt jordsmonn. Dette evergreen trives i fuktige jorden. Gi et tykt lag, fem eller seks inches, mulch rundt røttene av denne busk for best resultat.

Bakgrunn

Evergreens er et godt valg å forankre landskapet. Plante ruvende evergreens for et år-rundt bakteppe for andre planter som årstider endre. Blue Spruce har en myk blå-grønne nål og vokser 60 fot høye og 20 fot bred. Det er vakkert plantet sammen med bred-leaf løvtrær med levende fall farge som lønn eller flytende Amber.

Kanter

Eviggrønne busker som boxwood gjør perfekt lave grenser mellom områder av hagen din eller langs en gangvei til kanten en hage bane. Boxwoods vokse til 2 fot høye og egner seg til mer formelle hager. De krever konstant beskjæring å opprettholde sin form. De vokser fra sone 5 til 8 og har lysegrønne til mørke grønne blader avhengig av variasjon.