Juridisk ideer for en asymmetrisk oppføring

October 15

Juridisk ideer for en asymmetrisk oppføring

Å skape balanse i et landskap med perfekte symmetrien i planter (deres type, vane, farge og form) er relativt enkel og rett fram. Hvis hjemmet er inngangen er av settet helt til venstre eller høyre for bygningens fasade, oppstår asymmetri eller visuelle ubalanse. Eller, hvis slående arkitektoniske funksjoner som en kolonne eller vinduet utelates, huset eller inngangen samlede kan se uferdige eller ustabil. Late inngangsdøren hviler på en trekant punkt (en skala). Tenk hva størrelse funksjonen eller element er nødvendig i bredere landskapet visuelt gjøre døren visuelt balanserer på omfanget.

Prøven anlegget

Velge en dekorativ og slående treet eller busken kan gi visuelle vekten til en asymmetrisk portrom. Hvis inngangsdøren ligger langt til venstre for den fremre fasaden, balanserer kranen til venstre for inngangen visuelle "vekt" på begge sider av døren som illustrert ved University of Missouri forlengelsen. Texas A & M University anbefaler plante et tre eller en busk som blir stor nok i riktig skala med huset. For eksempel hvis det er en to-etasjers hjemme, velge et tre eller en busk som vil vokse minst like høy som huset eller bred nok til å bli lagt merke til fra gata eller fortauet. Ikke plante en svært smale eller høye plante, skjønt, som sin visuelle "thinness" ikke kan synes å balansere det tyngre hindre-skikkelsen av huset. Velg trær og busker med flere sesonger interesse som ganske bark, blomster og fall løvverk farge så det er alltid kjempe oppmerksomhet på ubalansert siden av inngangsdøren. Vurdere Bunndekkende beplantning eller liten busk under-plantings å landskapet umiddelbart rundt prøven treet ser wellconceived og designet for å se knyttet til huset.

Beholder

Hvis en kolonne eller vinduet mangler på bygningen fasaden og gjør inngangen døren se nakne eller ubalanserte, vurdere å legge en arkitektonisk interessante beholder der kolonnen eller vinduet skal være. Beholderen kan være frimodig farget for å trekke oppmerksomhet, eller være bare dagligdagse men stor nok til å holde en favoritt plante eller årlige blomst komposisjon. Container eller plante materiale i den kan mottiltak balansere vinduet eller kolonnen på motsatt side av inngangen. En hengende kurven er en annen type beholder som kan brukes til å bringe visuell balanse til et portrom.

Hardscape funksjonen

Istedenfor å bruke en beholder for å kompensere for ubalansen på Husets inngang, kanskje et annet tre, kan stein eller metall anvendes. En nyttig tre benk kan plasseres nær døren på motsatt side av vinduet eller kolonne eller et statuen eller abstrakt metal stykke kunst. Videre kan en blokk med hvit espalier, kobber postboks, dekorative rekkverk eller innrammet maling egnet for utendørs montert for å lure øyet ved siden av inngangen der balansering vinduet eller kolonnen mangler.