Juridisk høydene av postbokser

November 16

Juridisk høydene av postbokser

Curbside postboksene må oppfylle konstruksjon og installasjon standarder fastsatt av United States Postal Service (USPS). Posten ikke produsere eller selge postbokser og monterer men inspiserer og godkjenner kommersielt tilgjengelige enheter som oppfyller USPS spesifikasjonene. Skreddersydd bokser og installasjoner kan godkjennes én gang så lenge de oppfyller kravene postvesenet.

Høyde

Installere postboksen i en vertikal høyde på mellom 41 inches og 45 inches, målt fra bunnen av postboksen til veibanen. I tilfelle av en fortauskant eller vei hindring som forhindrer installasjon på denne høyden, kontakt din lokale postmester.

Sett tilbake

Tillate en 6-tommer til 8-tommers tilbaketrukket fra ansiktet til fortauskanten eller veiens kanten til postboksen døren.

Innlegg og støtter

Montering innlegg skal være tilstrekkelig i størrelse og styrke til støtte postkassen på riktig høyde. De bør være konstruert for å falle bort eller lett bøye hvis truffet av et kjøretøy. Holde støtte innlegget ryddig, som gratis klatring vegetasjon, er ansvaret til beboer.

Navn og/eller husnummeret

Mulighet navnet eller nummeret på en postkasse skal bokstaver minst 1-tommers høy.