Juniperus Virginiana Redcedar & Tick forebygging

January 23

Østlige redcedar (Juniperus virginiana) er en barskog, evergreen treet med en høy, konisk form og tre som serverer en rekke nyttige formål. Olje fra unge tre treet fungerer som en frastøtende og plantevernmidler mot visse merker, særlig larver seg. Indre tre treet er også kjent for repelling insekter og møll og gi medisinske egenskaper.

Oljebasert Tick frastøtende

Redcedar olje brukes ofte i loppen og sjekke krage eller kommersielle tick repellents for sprøyting kjæledyr. Oljen er avledet fra det spesifiserte, glatt ved unge grener. I en studie publisert i «Journal av medisinsk entomologi» i 1997, viste østlige redcedar plante ekstrakt seg å være mest effektive i å drepe larver flått. Forskerne fant at planteekstrakter at de kommer seg var noe mer effektivt enn kommersielt tilgjengelige redcedar ekstrakter, selv om begge viste effektivitet. Selskaper som produserer tick repellents hevder olje dreper flått og avviser dem.

Treet som frastøtende

Selv om redcedar er nyttig mot flått når olje er hentet, frastøte treet selv ikke flått hvis dyrket på eiendommen. Flått som Amerikaneren hunden tick bruker ofte treet som et fristed. En annen relatert og lignende arter, gul cedar (hvit nootkatensis) ikke havn flått og synes å ha bedre insecticidal eiendommer mot nymphal flått sammenlignet med redcedar.

Møll frastøtende og medisinske egenskaper

Indre tre av redcedar treet, kalt ved, er produsert som en møll frastøtende. Den har en søt aromatiske duft og er lilla-rød i farge. Deler av redcedar hang eller plassert blant klær i et skap, gir en cedar-scented kleskott fri av sommerfugler. Av samme grunn, blir treets ved ofte gjort til lagring kister.

Redcedar har også blitt rost for sin helse egenskaper. Indianere drakk te redcedar bladene som en hoste suppresent og som en behandling for forkjølelse og fevers.

Voksende Redcedar

Høy, koniske vekst vane i redcedar legger interessant form til et verft. Medium høyden til 40 til 60 fot gjør det ideelt for landskap. Du finner sjetonger fra redcedar treet nyttig som en bark mulch fordi det har en tendens til å avvise en rekke hage skadedyr, inkludert snegler og maur. Redcedar chips kan også plasseres i områder av en pet seng å drive tilbake loppene og merker med sin sterke aroma.