Juni blomstrende blomster

July 7

En utfordring hagearbeid er å plante blomster så du må farge for mesteparten av året. Siden blomster vises på forskjellige tider, velge planter som blomstrer både våren og sommeren. Juni er en flott måned for blomstrende, men det er også den midterste perioden mellom våren bloomers og sommerblomster.

Daisylike blomster

Coreopsis (Coreopsis grandiflora) er en flerårig som produserer gule, daisylike blomster. Blomstrende fra juni til September, vokser coreopsis fra en og en halv fot å fire fot. De i den sørøstlige delen av USA, men kan vokse i USDA hardførhet soner fem til 10. Plante i coreopsis slik at den mottar middels til full sollys. Disse plantene er ekstremt motstandsdyktig mot tørke og kan vokse godt i tørre grunnforhold.

Purple coneflower (Solhatt) er en annen motstandsdyktig mot tørke flerårig. Det er innfødt til Midtvesten og Sørøst og blomstrer i lilla, daisy-lignende blomster fra juni til oktober. Purple coneflower kan vokse opp til tre fot høy. Det foretrekker å vokse i fullt sollys til delvis skygge. Det bør plantes i godt drenert jord som er rike på næringsstoffer.

Ettårige planter

Folk plante årlige blomster i sine hager, fordi de kan endre opp hva blomstrer hvert år. Kosmos, zinnias og marigolds er alle ettårige som blomstrer i juni. Kosmos vokser på busker og produsere store, hvite blomster. Zinnias er store blomster som varierer i farge fra hvit til rød. Marigolds er mye mindre selv om de begynner å blomstre i juni, vil de fortsette å legge til farge på hagen din hele sommeren.

Villblomster

Lupine (Lupinus sp. L.) tilhører Belgfrukt og produsere blomster fra juni til August. Mange arter av lupine finnes, hvorav mange er urteaktig stauder. De vokser fra 10 til 24 inches høy og små, ansporet blomster som kan variere i farge fra hvit til lilla. Hver blomst produserer 10 pollenbærere totalt, fem største og fem små. De finnes fra store høyder, ned i dalene.

En annen juni-blomstrende wildflower er svart cohosh (Cimicifuga racemosa). Funnet i skogen, vokser svart cohosh til 6 til 8 fot høy. Den blomstrer i små hvite blomster. Svart cohosh har lenge vært brukt for urtemedisin formål, men bør ikke brukes hvis ikke under omsorg av en ekspert på urte rettsmidler.

Blomster for sommerfugler

Butterfly Luke (Asclepias tuberosa) er en flerårig som blomstrer i juni og vil fortsette til August. Det vokser mer enn to fot i høyden og produserer klynger av blomster som kan gule eller oransje. Selv om det er en milkweed, produserer butterfly ugress ikke stammer med melk sap. Butterfly Luke er tørke tolerant og vokser best i fullt sollys. Fordelen vil butterfly ugress tiltrekke Sommerfugler i hagen din, inkluderer monarch sommerfugl.

Sommerfugler også nyte av butterfly bush (Buddleia), som har noen varianter som blomstrer i juni. Arter B. alternifolia blomstrer fra våren til forsommeren i små blomster på hengende grener. Disse blomstene ligne syriner og kan være rosa eller lilla.