Judastre treet identifikasjon

March 10

Kommer over en judastre i våren blomst og det er litt problemer identifisere denne lite tre. Få arter av landskapsarbeid ornamentals er mer attraktiv eller tydeligere når blomstrende. Den østlige judastre er innfødt til mye av den østlige delen av USA og deler av Mexico. Det er mer problematisk men ikke umulig å identifisere judastre treet når blomstene er borte.

Størrelse

Ingen judastre nærmer statusen for et stort tre. De østlige redbuds vokser til vill servering som ornamentals modne til mellom 20 og 30, ifølge UConn Plant Database, med en bredde på opp til 35 fot. Underart av judastre vokser i Oklahoma og Texas er enda mindre fra 15 til 20 fot høye. Den kinesiske judastre, en asiatisk fetter, er 50 feet tall i naturomgivelser, men dyrket skjemaet i Nord-Amerika vokser fra 8 til 15 fot høy. Østlige judastre kultivarer er så liten som Covey, gråtende ulike i 4 - til 10-fots rekkevidde.

Blomstrende

Blomster av den østlige judastre og dens underarter ligne de ert planter med en lilla-rosa farge og utvikling i grupper på fra fire til åtte. De blomstrer i April for ca to eller tre uker uten blader å skjule dem fra visningen. Disse blomstene blomstrer på steder som stammen og eldre grenene. Yngre trær blomstrer med en tung hastighet. Kinesisk judastre blomstrer litt tidligere, noen ganger så tidlig som mars med blomstene blir en dypere nyanse av lilla. Royal hvit og Alba østlige judastre kultivarer med hvite blomster.

Løvverk

Bladverket er nøkkelen til å identifisere treet når blomstene. Bladene vokser alternativ på kvistene og distinkte hjerte form. Østlige judastre bladene er fra 3 til 5 tommer lang, men de av Texas Underart er ikke mer enn 3 inches lang. Disse bladene har en læraktig tekstur, mens Øst judastre ikke er så tykk. Kinesisk judastre bladverket er blankere enn de amerikanske. Våren østlige judastre bladene dukke opp med et rødlig skjær, men til slutt slå mørk grønn før du tar på høstfarger som gult. Texas ulike blir rødt, oransje eller lilla høsten, mens fall fargen på kinesisk judastre er ikke på langt nær så iøynefallende.

Andre egenskaper

Judastre treet seedpods hjelpe med identifikasjonen. De henger ned fra greinene etter å utvikle fra blomster, noen ganger bor på godt inn i vinteren. Størrelsene varierer mellom arter med de av den østlige judastre så lenge 3 inches, Texas judastre blir opptil 4 inches lang og pods på et kinesisk judastre større på 5 tommer. Pods er grønne i begynnelsen, men endringen til brun idet de modne. Stammene er vanligvis kort, med en skjellete brun bark. Østlige judastre bark skreller bort avslørende en oransje lag.