Jordskjelvet sikkerhet i leiligheter

October 8

Jordskjelvet sikkerhet i leiligheter

Et jordskjelv kan skje plutselig og uten forvarsel, og det er derfor det er viktig å ta riktig forebyggende tiltak for å beskytte hjemmet ditt mot skade. Jordskjelvet sikkerhet i leiligheter er noe som leietakere bør sette seg med for å beskytte sine eiendeler, sin leilighet og seg selv, ved et jordskjelv.

Leietakeren er forsikring

En ofte oversett del av jordskjelvet sikkerhet i leilighetene er innboforsikringen. Legge en ekstra jordskjelv forsikring til din eksisterende renter forsikring vil hjelpe betale for kostnadene for å erstatte din møbler og personlige eiendeler som er skadet som følge av en. Husk at din utleiers forsikring vil bare dekke skader leiligheten selv, ikke dine eiendeler inne i den.

Hyller og skjøre gjenstander

Ifølge FEMA, er de fleste jordskjelv-relaterte skader forårsaket av fallende gjenstander. For å hindre at hyllene falt av veggen og skjøre objektene faller ut av dem, er det flere ting du kan gjøre. Først, ta tid til å feste din hyller enheter til veggen sikkert, med hakeparenteser og negler. Gjør det samme for frittstående hyller, bilder og veggtepper. Aldri lager svært skjøre gjenstander på toppen hyllene der de er mer sannsynlig å falle og brekke i et jordskjelv.

Skapdører

Ditt kjøkken, bad og andre skapdører skal være sikret med låsene å hindre dørene åpnes i et jordskjelv. Dette vil beskytte dine eiendeler i kabinettet, beskytte dem fra skader og beskytte deg mot skade. Husk å innhente tillatelse fra utleier før du installerer CAB låsene sørge for at gjøre så ikke vil miste din depositum.

Gassapparater

Hvis din leilighet Gassapparater, spør din landlord deaktivere gassventilen umiddelbart etter et jordskjelv. Under et jordskjelv iblant ledninger lekkasjer, som kan føre til brann og eksplosjoner i din leilighet.

Under et jordskjelv

Under et jordskjelv er det flere viktige jordskjelvet leilighet sikkerhetstips å huske på. Når et jordskjelv begynner, flytte på et sikkert sted fra windows, som under en tabell mot en inni veggen. Hvis du er i andre etasje, bruk ikke heisene under eller umiddelbart etter et jordskjelv. Ikke gå utenfor bygård til risting har stoppet og det er trygt å gjøre dette.