Jord typer i California

March 18

Det finnes ulike jord typer funnet over hele California. American organiske forklarer prosessen med jord utvikling som en kombinasjon av miljømessige faktorer: forvitret rock, vulkansk aske og planterester alle sammen for å utvikle en bestemt jordtype. Med mindre din jord inneholder allerede massevis av organisk materiale, er sjansene du må endre det før begynnelsen en hage. Kontakte county direktenummeret kontoret på jord testing tjenester.

Sandy jord

Sandy jord finnes nær og rundt fjellet foten, langs elver og bekker, og i enkelte kystområder. Sand er lys og gratis drenering, men har svært lite organisk innhold og holder vann dårlig. Sandy jord må endres med organisk materiale, som kompost. Komposisjonen er 80 prosent til 100 prosent sand, 0 prosent til 10 prosent silt og 0 prosent til 10 prosent leire.

Leirjord jord

Leirjord finnes i daler og flate områder som flom slettene rundt elver og bekker. Begrepet leirjord refererer til jord med en god blanding av sand og leirejord. Det er relativt fruktbare og holder fuktighet godt, men leirjord jord krever tillegg av organisk materiale. Leirjords sammensetning er 25 prosent til 50 prosent sand, 30 prosent til 50 prosent silt og leire 10 prosent til 30 prosent av volumet.

Leire jord

Leire jord er ofte funnet i urbane områder hvor jord fyll er blitt brukt "å etablere klasse i underavdelinger og utviklingen," i henhold til Rain.org. US Geological Survey rapporterer at på grunn av sin lave mineral-innholdet, shifty leire jord bidrar til høye nivåer av risting under jordskjelv. Leire er ikke fri drenering og gjør store mengder avrenning. Det er også tunge og vanskelig å jobbe når tørr.