Jord for potteplanter

July 27

Jord for potteplanter

Hvis din potting blanding er av dårlig kvalitet, det spiller ingen rolle hvor mye anbudet kjærlig omsorg du gi plantene dine; de vil ikke trives. Alltid brukt Bruk ferske potting blanding i stedet for å resirkulere potting blanding fordi brukte blanding kan havn sykdom fra forrige planter. Når du velger en potting jord, har du mange valg.

Kommersielle Potting mikser

Barnehager og hagesenter selge mange potting jord blander. De er ofte merket "jord-less" fordi mange faktisk ikke inneholder noen faktiske jord. Potting mikser skal porøse nok å tømme vann, men på samme tid, ikke så porøse at de kan beholde vann og næringsstoffer. God potting mikser har ingredienser som sphagnum torv moss, torv moss, så støv og strimlet bark. Det er ofte vanskelig å fortelle fra etiketten nøyaktig hvordan porøse jord vil være, men se etter disse ingrediensene oppført øverst fordi de vil ha størst. Også ser etter mikser med gjødsel; de er vanligvis i blandinger av høyere kvalitet.

Hage Soil

Hage soil er ikke egnet for potteplanter. Jorden er ofte for kompakt og ikke luftig nok for potteplanter trives. Hage soil kan også bære sykdom, som kan drepe potteplanter, og kan ha ugress. Det kan også inneholde skadedyr, som kan være problematisk hvis potteplanter for innendørsbruk.

Lage din egen Potting blanding

Du kan også lage din egen jord for potteplanter. En enkel oppskrift inkluderer like deler av torv moss og perlitt eller sand. Du kan også blande like deler av torv moss, perlitt og pasteurisert jord. Beef, sykdomsfri matjord kan brukes for pasteurisert jord, eller du kan ta noen av din utendørs jord og pasteurize det. selv. Plasser fuktig jord i en bakervarer panorere med lokk og varme den i en ovn satt til 250 grader Fahrenheit. Stikke en bakervarer termometer i midten av jord og når 180 grader, stek jord i 30 minutter. Jord temperaturen skal ikke stige mer enn 5 eller 10 grader. Fall redusere temperaturen ovnen til 225 eller 200.

Andre hensyn

Den dyreste potting blandingen betyr ikke nødvendigvis den beste kvalitet blandingen, men med det sagt, kjøpe ikke de billigste. Ser på ingrediensene som foreslått tidligere. Dessuten bruk ikke noe merket som "kompost» for potting jord. Kompost er bedre egnet for utendørs bruk som et tillegg bare. Merk at noen ganger tar det et par prøver å finne den perfekt potting jord.