John Deere 49 snøfreser spesifikasjoner

July 14

John Deere 49 snøfreser spesifikasjoner

Hvis du bor i et område med mye snø, er så har en kraftig snøfreser et must. John Deere har mange forskjellige snøfresere, alt fra personlig bruk til kommersiell bruk. De personlige, som hovedsakelig brukes for innkjørsler og fortau, har liten munn, og mye mindre dreiemoment. John Deere 1338PE profesjonell Snowthrower, men er laget for krevende bruk. Dette er også kjent som 49 serien, på grunn av størrelsen av motoren.

Spesifikasjoner For John Deere

John Deere har en 4-syklus OHV Briggs & Stratton profesjonell serie motor (342cc), som genererer 16.50 ft.lbs brutto dreiemoment strøm. Motoren inneholder gassarmen og fleksible olje avløp en platina tennpluggen. Det er også en drivstoff avstengning på motoren.

Snøfreser har en trykknapp 110V elektrisk start standard. Den inneholder også en ny start drivstoff cap standard, og en 4-quart bensintank. Den har en 38-tommers clearing bredde, den største blant John Deere viftene.

Noen av de andre funksjonene inkluderer er en montert på dashbordet elektrisk chute rotasjon kontroll, en ekstern chute deflektor kontroll, oppvarmet håndtak standard (2 posisjoner) og 16 "x 6,5" X-Trac dekk.