Jeg naglet himlingsplater: Hva kan jeg bruke skjule sømmene?

May 26

Takplater har vanligvis en ekstra leppe som vil bidra til å skjule sømmene mellom brikkene, men dette kan ikke alltid være tilfelle. Hvis du ikke betaler oppmerksomhet til lip, eller din fliser bare ikke har denne funksjonen, vil du sitte igjen med et tak som har svært synlige sømmer. Det er flere måter som du kan rette opp denne feilen.

Som å teipe sømmene

Avhengig av materialet på taket fliser, kan du tape over sømmene med felles bånd og Skjul båndet med felles sammensatte. Dette fungerer best med akustisk himlingsplater og ikke tinn fliser med mindre du planlegger å male sammensatt å matche fargen på tinn. Kjør båndet mellom sømmene til å opprette en sel og deretter bruke et meget tynt lag av felles sammensatte å dekke båndet og fyll i området mellom sømmene. Sand det glatt når det tørker og dette skal skjule din sømmer.

Caulking sømmene

For tinn eller dekorative himlingsplater blir skjule din sømmer litt mer problematisk. Den beste løsningen her er å kjøpe fargede caulk og prøve å farge kampen så tett som mulig. Sette caulk i en fuger pistol og en perle inni sømmen å fylle området. Hvis du er bekymret for caulk får dem, kan du tape av flisene. Glatt ut caulk med bunnen av en skje å gi det et selv utseende.

Skjule skjøtene med tekstur

Hvis din sømmer er svært synlige og du brukte akustiske fliser eller et lignende materiale, kan du male over taket med en spray tekstur. Dette krever leie en hopper og vil resultere i utseendet på en popcorn taket. Dette er definitivt en teknikk bare hvis sømmene er virkelig dårlig og du ønsker ikke å gå til arbeid eller kostnad for å erstatte hele taket.

Å gjøre en feil arbeid

Istedet for prøver å skjule dine feil, kan du omfavne det ved å gjøre det til et kunstverk. Kjøpe gitter materiale og skjær den i strimler å passe over dårlig sømmene. Male det samme farge som himlingsplater for en tonal effekt. For en dristig og kunstneriske ta, men maling strimler en kontrastfarge. Spiker dem på plass mellom din fliser. Du har nå et kunstverk som gir mens kamuflere din feil.