Jeg kan ikke få popmusikk-opp på kranen arbeid

April 13

En popup-stopperen mekanismen er ukomplisert, og når det ikke fungerer, fikse det er en enkel jobb for noen som kan håndtere en skrutrekker og et par tang. Hvis løfte stanga ikke opererer stopperen, er problemet oftere enn ikke en løs skrue, selv om det kan også være hindringer i avløpet eller en ødelagt del. Med en lommelykt i hånden, det tar ikke lang tid å få popup stopperen igjen.

Slik fungerer det

Et pop-up stopper arbeider ved hjelp av en enkel spaken mekanisme. Stopperen i vasken har en stang eller plate som når gjennom dreneringsrør, kalt tailpiece, der den kobles til en lever. Spaken strekker seg gjennom tailpiece mot veggen og kobler til løfte stanga ved hjelp av en justerbar metallplaten med en rekke hull som kalles en clevis. En metall klemme holder clevis spaken, og en skrue kobler den til heis stangen. Når du løfter stangen, slutten av spaken holder stopperen går ned og stopperen lukkes.

Clevis tilkobling

Den vanligste årsaken til en ikke-fungerende disables mekanisme er også den enkleste å fikse. Skruen holde clevis heis stangen er løs slik at ikke skjer noe når du skyve eller trekke stangen. Må vanligvis du gjennomgå under vasken for å justere den skruen er bak vasken, nær veggen. Trekke stangen heis ned, dra i spaken og skru til skruen, enten for hånd eller med en skrutrekker. Når det er stramt, skal stopperen lukkes når du løfter stangen.

Ødelagte deler

Spaken kobler til stopperen inne tailpiece med en nål eller hull på slutten av stangen strekker seg ned fra stopperen. Stangen er vanligvis laget av plast og tilkoblingen bryter ofte. Når det skjer, du kan løfte stopperen med løfte stanga, men du kan ikke lukke den. Skru mutteren på siden av tailpiece holder spaken og trekk den. Fjerne stopperen fra vasken og, hvis ødelagt, erstatte den med en ny. Sett inn spaken etter at du har gjort det, og kontroller det kroker i stangen før skru på mutteren.

Tette avløp

Rusk, spesielt hår, kan tette avløpet og forstyrre disables mekanismen. Hår spesielt kan få sammenfiltrede i avløpet åpningen og rundt spaken og hindre at spaken flytte. Kan du fjerne det ved å fjerne spaken og stopper og rengjøring dem, men det er nok bedre å tømme avløp skru P-trap og rengjøring rester fra tailpiece. Hvis det er nok til å hindre at stopperen arbeider, er det sannsynligvis også bremse din avløp. Holde en bøtte nyttig å få vann når du fjerner P-trap.