Jeg har problemer med gulfarging blader på min geranier

June 4

Jeg har problemer med gulfarging blader på min geranier

Av de 200 Pelargonium arter, som det felles hage geranium eller Pelargonium hortorum, er medlem, mest oppsto i Sør-Afrika. Populær som et sengetøy anlegg, den har en kompakt vekst vane og flere sykdommer kan forårsake bladene flerfargede å gulne.

Bakteriell lys og Verticillium vil

Små flekker utvikle på undersiden av geranium lavere løv, som til slutt gule og dø. Blight bakteriene sprer seg raskt gjennom plantens blad årer og en V-form kan danne på kanten av infiserte bladene. Verticillium vil også forårsaker symptomer som ligner på dette. Holde blad overflater tørr hjelper i begge situasjoner.

Pseudomonas Leaf Spot og sørlige bakteriell Wilt

Fylt med vann flekker skjemaet på bladene og gule ringer kan utvikle rundt stedene. Behandling består av å holde blad overflater tørr. Den nederste bladene av planter berørt med sørlige bakteriell wilt gule og faller. Unngå å bringe hage dyrket planter i huset, da dette kan overføre sykdommen til andre planter.

Rust

Gule flekker utvikle over bladene og de samsvarer med rust-farget sporer under. Bladene faller til slutt av anlegget. Unngå overhead vanning og holde forlater tørr.