Jeg har hvite Grubs i død kaktus

December 18

Mange insekter og deres avkom, kan angripe en kaktus. En kaktus fuktig innvendig kjøttet er en perfekt hekkende området og mat kilde for bille varianter, melete feil, sciarid fluer og weevils. Den døde kaktusen kunne har omkommet fra et insekt spise og tunnelering aktiviteter eller introduksjon til en sopp eller annen sykdom. I alle tilfelle, indikerer tilstedeværelsen av de hvite grubs at det har oppstått et insekt angrep av noen type.

Grubs: Grunnleggende

Grubs ligne larvene og er avkom av en voksen insekter. De har ikke ben, men og er begrenset til et relativt lite område for mat og en vekst habitat. Mange biller og kravlende kryp legger egg som klekker til grubs. Disse Larven er andre scenen insekter hvis eneste jobb er å spise og vokse. Grubs er generelt under bakken innbyggerne eller ved kaktus, bor i anlegget. De er vanligvis lys hvit i fargen, mangel på pigment sannsynlig på grunn av sine lightless hjem. Grubs lever på død og råtnende.

Mulige gjerningsmannen

Skadedyr i Kaktus-dyrking er ganske lang, men hvis vi begrense det ned en beetle, vi igjen med mai eller juni biller. Agave snute weevil er også en mulighet, og dens avkom er karakterisert som hvit grubs. Det er en bestemt pest blant sukkulenter men kaktus er en nær slektning og er kjent for å være infisert med insekt. En annen potensialet er roten melete feil, også påstått å ha hvite grub avkom. Det kan være oppdaget tidlig av hvite fuzz det går rundt anlegget base på jord.

Post mortem

Den sannsynlige årsaken til døden er fra interne inntak. Hvis kaktusen ikke var for stor, kan en enkelt, stor hvit grub har spist alle gode biter inne, forlater den hule og desidert død. Hvis det er flere av skadedyr, ville det være en sikkerhet hvis kaktusen var ekstremt over vannet og råtnet. Dette ville være illeluktende, imidlertid, og sikkert lagt merke til. Grubs gjør ikke noe, men spise som de utvikler seg til voksne. Noen andre stress på kaktus i form av skadedyr, sykdom eller utilfredsstillende vekstforhold ville svekke det nok å gi etter for en liten grub.

Forebygging

Kaktus bør alltid undersøkes nøye etter kjøp. Planter er ofte dyrket i anerkjente barnehager, men det er en populær kaktus handel på Internett. Noen av disse kaktus ble overført fra stiklinger av potensielt infested og insekter ville bli overført til det nye anlegget. I tillegg lå mange voksen insekter sine egg i jord, så jord bør endres umiddelbart og røttene av kaktus inspisert for å hindre innføring av mer skadedyr i hjemmet ditt hagen.