Jeg har Fingerprints inne meg dobbelt panelet Vinduer

October 27

Dobbelt panelet vinduer gir ekstra energisparing på grunn av sin konstruksjon. I stedet for en enkelt rute i glass har vinduene to enkeltstående rutene av glass med et gap mellom dem. Dette gapet har luft eller en spesiell gass blokkere overføring av varme og redusere varmetap. Det kan imidlertid være plagsom når innsiden av rutene blir skitne eller har fingeravtrykk.

Dobbel rute konstruksjon

Din dobbelt panelet Vinduer inkluderer to robust, separate rutene av glass i hver rute, beskikket ved om en halv tomme plass. Denne liten mengde plass inneholder luft i noen doble ruten modeller eller argongass i dyrere modeller. Gassen skal redusere varmeoverføring bedre enn luft. I en modell sel fagfolk på fabrikken rutene på plass. Denne seal betyr rutene er bygget for å holde deg innenfor vinduet og er vanskelig, om ikke umulig, å ta ut.

Fjerne doble ruter

Fjerne en dobbel rute i glass bryter forseglingen som inneholder glasset. Hvis gapet mellom rutene inneholder spesielle gass, det vil flykte i luften og det er ingen måte for gjennomsnittlig hus å erstatte at gass. Hvis feltet inneholder bare luft, er det mulig å tenke rutene kan installeres. Men rutene må tettes igjen og ingen gjennomsnittlig hus har evnen å forsegle ruten lufttett.

Doble ruter og deres sel

Dobbelt panelet Vinduer er forseglet lufttette å sende luft mellom rutene. Når luften passerer gjennom rutene, også bærer det varme, dermed trekke varme gjennom rutene av glass. Det er derfor trekkfulle Vinduer miste så mye varme. Hvis du har betalt injisert ekstra for å ha gass mellom din glass ruter, brytes segl for å rense ut en fingerprint bare koster deg penger. Det reduserer også vinduets varme blokkerer evnen.

Hvordan løse problemet

En enkel løsning på problemet ditt er lett tilgjengelig, og det innebærer ikke bryte åpne vindu rutene. Bare kontakte produsenten og be om et nytt vindu. Siden vinduet er lukket på fabrikken, kan fingeravtrykket bare komme fra en tekniker jobber på fabrikken. Feilen er derfor med selskapet. Ikke kall installert, så de vil henvise deg til produsenten.