Jeg fant noen Brown, runde bobler på min Cedar Tree: Hva er de?

December 6

Brown, runde bobler som utvikler på cedar treets blader er fra en tilstand som kalles cedar apple rust. Dette sopp lidelse krever tilstedeværelse av to vert treslag, for eksempel cedar og apple trærne, i nærhet en andre sykdommen å blomstre.

Cedar Apple Rust

Cedar apple rust er en sopp sykdom som forårsakes av patogen Gymnosporangium juniperi-virginianae. Symptomer på sykdommen er brun, runde bobler som fremkommer av sedertre treets blader.

Brun Galls

Brun rundt bobler som dukker opp på cedar treets bladene kalles galls. Galls er en samling av sopp og plante vev, og galls vokser ofte størrelsen på en halv dollar.

Reproduksjon

I cedar apple rust's reproduksjonsfasen av galls blir glatt og dimpled og ta en sjokolade brun farge, spesielt om vinteren. Våren spire galls to oransje horn som inneholder en pærer. Hornene tjene som et reproduksjon, emitting millioner av sopp sporer i luften. Spores distribueres på nærliggende planter. Livet syklus av sykdommen er på 24 måneder langt fra tidspunktet for infeksjon til døden av galls.

Ledelse

Cedar apple rust skader sjelden den generelle tilstanden til treet. Ledelse innebærer gjør at to vert trearter ikke plantet i nærheten av hverandre. I ekstreme tilfeller brukes soppmidler på grunn av tap av løv.