Jeg fant kompost ormer i min hage

March 17

Jeg fant kompost ormer i min hage

Ormer bo over hele verden i alle typer jord som vil støtte dem. Ifølge University of Illinois er det så mange som 1 million meitemark i hver hektar jord rundt om i verden, med unntak av ørkener og polare iskapper. Ormer pleier å leve i en rekke miljøer, snarere enn en enkelt, smale nisje, så kompost ormer finnes i kompost hauger, men kan også slå i blomsterbed og hager.

Typer

Det finnes tusenvis av forskjellige typer meitemark i USA og verden rundt. Samme ormer har ofte ulike navn i ulike deler av landet. Meitemark kalles også hage ormer, tiger ormer, brandling ormer eller bare ren ormer. Røde ormer kan være kjent som gjødsel ormer, kompost ormer eller røde wigglers. Disse navnene brukes ikke konsekvent, selv i samme områder.

Diett

Kompost ormer, i tillegg til de fleste andre typer meitemark, spise døde og råtnende plantemateriale som hoveddelen av sine dietter. Noen av dem ete på døde dyr, men de fleste av dem ikke. Ormer funnet i kompost hauger, gjødsel hauger og områdene tykk med døde blader er det å mate. Hver og en kan spise mye, forbruker til sin egen kroppsvekt hver dag.

Vaner

Ormer foretrekker ofte referert til som kompost ormer - vanligvis røde ormer - en rik diett av organisk materiale. Det faktum at de som kompost betyr ikke at de ikke kan leve i andre områder som i hagen. Kompost ormer i hagen betyr at Haven jord er rik med organisk materiale og sunn. Det er attraktivt for ormer og bedre for planter.

Bedragere

Noen ganger finne folk feil i hagen som de tror er ormer, men faktisk er ikke. Grubs live i jorden og ser mye som små ormer, men disse er vanligvis larver av biller og vil drepe levende planter. Larvene kalles også ormer og kan være svært ødeleggende i hagen. Disse skadedyr bør fjernes fra hagen for å hindre ødeleggelse av planter.