Jatropha planten forplantning i Florida

November 4

Jatropha planten forplantning i Florida

Florida gartnere vokse ofte to vanlige arter av jatropha. Jatropha integerrima og Jatropha multifida vokse godt gjennom sør-sentrale og sørlige delene av staten. Planter er frost-sensitive. Gartnere i North Florida kan dyrke jatropha i containere. Det er tre standard metoder brukt i spre jatropha: planting frø, stem borekaks eller frivillig frøplanter.

Såing

Jatropha planter er grønne og blomstre nesten året rundt i Florida. I klynger av Korallrød blomster, runde frø skjemaet. Frøene er grønn når umodne og endre til en bronse-burgunder og grønn farge når moden. Modne frø faller vanligvis på bakken under overordnet. Plante frø i en godt drenering, 6-tommers container fylt med en rik, lette potting medium. Vann jord før planting og gjøre en 1 1/2-tommers innrykk i jorden. Plasser jatropha frø i hullet og dekke det med jord. Bruke et annet program av vann og beholderen i en delvis skyggefulle plassering. Holde jorda fuktig og jatropha frø skal spire i en til to uker.

Frivillig Seedlings

Hvis du ikke eier en jatropha men kjenner noen som gjør, se på bakken rundt anlegget for frivillige frøplanter. Floridas klima er egnet for falt, modne frø selv sår. Bruk en hand murskje for å løfte frøplante fra bakken. Prøv å hente hele rotsystem best forplantning resultat. En 6-tommers eller 1 gallon beholder er stor nok å huse frøplante mens det etablerer en moden rotsystem. Plant frøplante frivillige i en pre vannet, godt drenering potting blanding. Plass røttene i et hull som er stor nok til å holde røttene fra bunching og bare så dypt som frøplante vokste i bakken. Etter planting, vann jatropha frøplante igjen og fortsette å holde jorda fuktig. Frøplante vokser best når den plasseres i et delvis skyggefullt sted.

Stem stiklinger

Florida jatropha planter vil også rot fra våren stilk borekaks. Beskjære av ca 4 til 6 inches av en sunn del av stammen delen. Klippe av alle bladene unntatt ett eller to på stammens tips. Skjæring vil bruke sin energi for å utvikle røtter i stedet for løvverk. Bruke en godt drenering 6-tommers eller 1 gallon container fylt med et lett potting medium. Alltid vann i beholderen jord før du plasserer kutte i den. Swirl kuttes end i heie hormon og plante bunnen en tredjedel av skjæring i jorden. Holde jorda fuktig av hyppige vanning, og Plasser beholderen på en delvis skyggefullt sted mens det etablerer en rotsystem.

Jatropha vekst krav

Jatropha tåler jord datatyper som renne godt. Planter vil ikke utføre vel vokst i mettet områder. Dyrke planter i full sol til delvis skyggefulle områder. Selv om tørke-tolerant, ser jatropha sitt beste med vanlig vanning. Beskjære styre anlegget størrelse, trene den trelignende eller tykkere sin bladverk. I frost utsatt områder av Florida, bringe beholdere innendørs på en lys, varme plassering til varmere vær returnerer. Alle deler av anlegget er giftig.