Japansk tre gjerde stiler

October 16

Produsenter bygge vanligvis japansk stil gjerder i paneler eller små deler for å definere grenselinjene, tilbyr privatliv eller gi knutepunkter i hager, i stedet for noen eksplisitt beskyttelse. Japansk gjerder kan bruke rekke tresorter inkludert bambus, redwood, lønn og pine. Japansk tre gjerder innlemme ofte design som høy bruker geometriske mønstre og kontrasterende tre farger, med den estetiske verdien av sluttproduktet fremst i tankene.

Vevd gjerde

Vevd gjerder er vanligvis laget med bambus eller tynt kutt slats eller bånd av tre, vevd sammen til en tynn men tiltalende gjerde. Geometriske mønstre er ofte spesielt begunstiget med denne stilen av gjerdet, og forskjellige farger eller flekker av tre kan brukes til visuell stimulering. Vevd gjerder kan kommer i ruller eller løvtre rammer. Innrammet vevd gjerder er vanligvis enklere å installere enn rullet gjerder gates er enklere å installere.

Gitter gjerde

Gitter gjerder kan være laget av samme materialer som vevd gjerder med samme metode som generelt. Er imidlertid at gitter gjerder ofte har hull i veven, alt fra en tomme eller to til mer enn en fot. Som et resultat, kan de inkludere mye større tre slats eller styrene. I den japanske tradisjonen brukes vanligvis slike gjerder på frontene av boliger eller dele mindre hage områder, som visuelle plassen gjennom hullene i gitteret antyder inkludering.

Panelet gjerde

Panelet gjerder er deler av gjerdet konstruert med trebord eller bambus lagt flatt vannrett eller loddrett for å opprette en fast barriere. Slike gjerder er ofte brukt som personvern gjerde. Som de krever mindre arbeid til mote enn gitter eller vevd gjerder, er de vanligvis betydelig billigere enn andre alternativer. Panelet gjerder er den vanligste designen i tradisjonell japansk gjerder.

Bambus Rail gjerde

Formet i likhet med stilen splittet rail gjerde, brukes spesielt store biter av bambus ofte til å lage tykk innlegg. Deler av tynnere gruppert sammen er noen ganger ispedd de større. Ofte bambus er behandlet og er buet, skaper en behagelig design flyten. Ender er noen ganger kutt på skrå skrå og for gjerder brukes primært for innredning formål, kan bli kuttet i uregelmessig heights. I ekte japansk stil, innlegg holdes lav til bakken, men mer moderne stiler kan innlemme større høyder.