Japansk tomatplante

May 24

Japansk tomatplante

Hvis du leter etter mange unike og motstandsdyktig tomat plante denne våren, ser ikke lenger enn japanske tomat. Dette anlegget gir frukt som er favoritt blant tomat elskere.

navn

Den japanske tomat eller Momotaro er også kjent som «Tøff gutt» etter et japansk folk tegn. Tomat er sprekk-resistent og tåler høye temperaturer mens vokser.

Anlegget

Anlegget er motstandsdyktig mot sykdommer som Fusarium1, Rundormer, Stemphylium og Verticillium. Anlegget er en ubestemmelig hybrid som krever staking og når modenhet på 78 dager.

Frukt

Momotaro frukt er rose-rosa, søt og frisk. Tomater har en intens tomat smaken og meaty kjøtt. Frukten er oblate i form og er kjent for å være mindre surt enn andre typer tomater. Hver fullvoksen tomat veier ca 6 til 7 ounces.

Tilgjengelighet

Fruktene og plantene er vanskelig å komme med mindre du vet hvor du skal lete, som Momotaro anses spesialitet råvarer. Et godt sted å se for anlegget og frukt er i din lokale bonden marked.

Opprinnelse

Takii frø selskap i Japan opprettet Momotaro hybrid tomat anlegget, utformer den sykdom-motstandsdyktig. Det er minst 10 varianter av Momotaro anlegget. Momotaro er en av de mest populære tomatene fortært av japanerne.