Japansk svart furu vann krav

January 13

Japansk svart furu (Pinus thunbergiana) er en ofte plantet dekorativ treet verdsatt for sin uregelmessig pyramideformet fasong. En allsidig og enkel å vokse plante, japansk svart furu vil vokse i mange steder og betingelser. En titt på anlegget vann krav gjør poenget med sin allsidighet.

Anlegget beskrivelse

Vokser i US Department of Agriculture hardførhet soner 5 til 8, vokser japansk svart furu best i full sol. Det er ikke kresen om jord, vokser i sandy og leire jord, men det foretrekker god drenering. Det kan vokse til 50 feet eller mer og 25 fot bred i en løs pyramideformet form. Nålene er tett og tallrike og treet danner en tett masse, gjør det nyttig for personvern beplantning, samt dekorativ prøver.

Vann krav

Tolerer leire eller sand, må japansk svart furu plantes i godt drenert jord. Vann kravene er minimale, og når etablerte, er svært godt tilpasset tørke. Som mange tørke-tolerant planter er denne furu tolerante salt spray, noe som gjør det til et utmerket valg for seaside landskap.

Plant kultur

Plante japanske svart furu i et solrikt område i godt drenert jord. Leire jord kan endres med sand eller jord balsam (fint strimlet bark) for å forbedre drenering. På dårlig drenert egenskaper kan treet plantes om en fot høyere enn eksisterende bakkenivå. Siden japanske svart furu vokser i alkaliske eller sure jord, er det ikke nødvendig å riktig pH. Det er ikke en tung mater og trenger ikke gjødsel hvis den mangler farge eller vigor.

Varianter

Pinus thunbergiana Oculus Draconis "Dragon's Eye" har stive pinner med to gule band som en stiv form og spre vane. "Thunderhead" er en dverg japanske svart furu vokser 5 til 10 fot høye. Dverg "Iseli" er grønn og gull spraglete med en bred pyramideformet form. Fordelen er "Mini hauger" bare 4 fot høye og 9 fot bred, danner tett hauger.