Jacuzzi Spa instruksjoner

May 22

En jacuzzi spa tilbyr et avslappende tilfluktssted på slutten av dagen for soaking slitne muskler. Jacuzzi boblebad, også kalt boblebad eller badestamper, finnes i en rekke størrelser for å møte spesielle plass behov. Spa kan installeres innendørs eller i bakgården, og må vedlikeholdes regelmessig for fortsatte, problemfri bruk. Boblebadet brukes til å fremme helse, bør også ekstra sikkerhet og hygiene retningslinjer følges.

Installasjon

Velg et jacuzzi spa som passer dine behov og plass. Kontroller at boblebadet er installert på en stabil plattform dekk så slanger og kabler ikke utsatt eller presset, og vekten av badekaret, vann og gjestene støttes. Hvis boblebadet er installert utendørs, kan du vurdere å bygge et beskyttelsestak for vær og personvern.

Første gangs bruk

Når jacuzzi spa er installert og riktig fylt, må du kontrollere at vannstanden dekker vannstanden sensoren. Om nødvendig kan du legge til litt vann for å nå ønsket nivå (for å kompensere for vann som kan ha fordampet). Slår enheten på og sjekke at dysene arbeider ved å observere bobler kommer ut av jets. Observere at under de første to minuttene av hver dag, for filtrering og oppvarming sykluser er aktivert.

Eventuelt justere temperaturen og styrke av dysene bruke kontrollpanelet. De fleste modeller har timer alternativer for å angi en grense for hver syklus av bruk.

Forholdsregler og sikkerhet

Forholdsregler er beskrevet i brukerhåndboken. Basert på modellen og plasseringen av installasjonen, må du kontrollere at de elektriske enhetene ikke er lett tilgjengelig med barn eller dyr. Gjør deg kjent med plasseringen av effektbrytere og tilbakestillingsknapper for strømforsyning, varmtvannsbereder og pumpe. For å unngå elektriske, ikke ta elektriske enheter i eller rundt boblebadet.

Overvåke barna i og rundt boblebadet til alle tider, å forhindre ulykker eller drukning. Unngå å bruke narkotika eller alkohol under eller før bruk fordi dette kan indusere bevisstløshet, som kan føre til drukning. Noen medisinske tilstander (som hjerte-og karsykdommer, fedme og diabetes) kan føre til pusteproblemer under spa bruk; så får medisinsk klarering og råd, om nødvendig.

Høyeste temperaturen er 104 grader Fahrenheit. Redusere temperaturen til rundt 100 grader Fahrenheit for eksponering lengre enn 10 minutter eller når det brukes av gravide kvinner og barn.

For å unngå overoppheting, må du ikke bruke spaet umiddelbart etter trening. Dusj eller bade før og etter benytter spa å holde vannet rent og redusere bakterier. Begrense tiden i spaet for å unngå overoppheting (Sett inn tidsuret, hvis tilgjengelig, for dette formålet).

Vedlikehold

Etter hver bruk, slå av strømmen og dekke spa sikkert, bruker tie stropper og klipp. Sjekke komposisjon vannivået regelmessig og endre vannet i henhold til produsentens instruksjoner (vanligvis månedlig og hver tredje måned, henholdsvis). Under lavsesongen, følg produsentens instruksjoner for winterizing enheten og vurdere å installere en lås for å hindre uønskede.