Isolert Chimney installasjon

January 21

Isolert Chimney installasjon

En isolert skorstein installasjon er en mye enklere oppgave enn å bygge en mur pipe; Det er billigere, også. Typisk isolert pipen er laget av lette rustfritt stål rør. National Bureau of Standards sier at resultatene av apparater som er tilkoplet disse prefabrikkerte skorsteiner er sammenlignbar med mur skorsteiner. Isolert skorsteiner tilbyr hjem remodeling entreprenører og DIY entusiaster fleksibilitet i å bestemme hvor du skal installere en peis eller ovn.

Funksjoner

Vanligvis bygges prefabrikkerte isolert skorsteiner fra deler av rustfritt stål rør som er koblet sammen for å danne den nødvendige skorsteinshøyden. Dobbel eller "Klasse A" røret er laget av to rør, en tilpasset inni den andre. En noncombustible isolasjonsmateriale er klemt mellom de to lagene. Det er også en trippel-vegg form av isolerte rør.

Godkjent rustfritt stål klasse "A" isolert pipen er tilgjengelig i en rekke diametere; de vanligste diameter er 6, 7 og 8 inches. Isolerte rør kan kjøpes i lengder opp til 48 inches. Du kan også kjøpe et kit for isolert skorstein installasjonstypen du velger.

Planlegging jobben

Før planlegging isolert skorstein installasjonen vurdere at peis bygget inne og ut gjennom taket holder seg varm. Som et resultat, stiger røyk lettere og raskere peis eller ovn og opp Pipa. I kontrast, kjøler peis bygget på utsiden røyken raskere. Dette bremser røyken ned, som hindrer mengden luft trukket inn i systemet. Dette gjør det mye vanskeligere for en peis å produsere maksimal mengde varme. Planlegge ruten slik at det er så få hindringer som mulig.

Finn ut hva de lokale byggforskrifter er for isolert skorsteinen. I tillegg lese etter produsentens spesifikasjoner for produktet du installerer og følge retningslinjene.

Installasjon Tips

Velg hvordan du vil utforme isolert skorsteinen. Du kan distribuere rør opp gjennom en flat eller Catedral taket og ut taket. Eller du kan gå gjennom en yttervegg og opp utsiden. Skorsteinen må oppfylle bygge koden høyden kravet, som vanligvis er minst 3 fot over taket fra punktet der røret slag gjennom taket. I tillegg må isolert skorsteinen være minst 2 fot høyere enn alt innen 10 fot av Pipa.

En av nøklene til å få maksimal effektivitet er å eliminere svinger i systemet der det er mulig. Også bruke bare produsentens anbefalte røret størrelse for apparatet. Ikke øke eller redusere rør med mindre det er i spesifikasjonene. En pipe som er for liten vil hindre tilstrekkelig luftstrøm. En flue som er for stor kan føre til en nedgang i trykket og redusere luftstrømmen.

Der skorstein rør rutes gjennom en vegg, installere en vegg fingerbøl krage. For rør inn gjennom et tak åpning, er en tak støtte krage nødvendig. Disse komponentene er vanligvis inkludert som en del av isolerte skorstein kits.

I kaldere klima krever lokale byggforskrifter at du bygge en jakt for peis bygget på utsiden. Ramme isolert røret og vedlegge det med brann-karakter materiale, for eksempel sement styret. Dekk strukturen med fasader eller mur materiale å matche eksisterende finish.