Isolasjonen faktor for skum

September 16

Isolasjonen faktor for skum

Isolasjon er en viktig komponent i nesten alle moderne hus. Den forhindrer varme rømmer gjennom taket og veggene, lage sentralvarmesystemer mer effektiv og senke nytte regninger. Skum er en av de mest brukte materialene i hjem isolasjon. Mens det har en tendens til å koste mer enn andre former for isolerende, er sin isolasjonen faktor bare én ting i sin favør.

Skum isolasjon

Skum isolasjon kommer som enten styrene som er knyttet til innramming strukturer eller som en blåst inn eller løs fylle type isolasjon. Blåst inn eller løs fylle isolasjon kommer i en væske som, via spesielle maskiner, er sprayet enten i bygningen hull, som mellom veggene i byggeperioden, eller direkte på overflater i den fullførte bygningen, vanligvis loftet gulvet og taket, hvor skummet ekspanderer på plass og setter i sekunder. Både styret og spray i typer skum isolasjon skaper en barriere som hindrer rømning av varme fra inne i hjemmet.

Isolasjonen faktor av skum

Du isolasjonen faktor av et materiale gis som en r-verdi. Dette er av termisk motstand. Jo høyere det resulterende tallet er, jo bedre materialet isolerende. Skum er den mest brukte skum isolasjonen og har den høyeste r-verdien på rundt 6 til 6.5. Men et sammensatt element av skum er kuldemedium gass, og som dette naturlig unnslipper over tid-en prosess som kalles termisk drift – du isolasjonen faktor av dette materialet vil avta som din hjem aldre. Fenoliske skum har en r-verdi på 4.8, mens Isocyanurate plast skum gjennomsnitt 4.3. Skum sprayet innenfor hulrom vegger er brukt i kombinasjon med glass fiber tavler, heve r-verdien av rundt 3.0. Skum styrene kan dekkes med folie eller plast facinger som ikke bare hindrer termisk drift, men det også legge en ekstra r-verdi på ca 2.0.

Punkt for sammenligning

Noen av de andre brukte materialene for isolasjon har betydelig lavere R-verdier. Glassfiber, mest benyttet isolasjonsmateriale, enten i en blåst innsjekkingsskjemaet løs fylle eller som batts-ark eller tepper materiale-har en r-verdi på 3.2. Dette er det samme som r-verdien for cellulose, vanligvis laget av rekonstituert resirkulert papir. Mineral ull, annet materiale som vanligvis brukes i batts har en r-verdi på 3.1.

Andre fordeler

Bortsett fra sin høyere r-verdi sammenlignet med annet isolasjonsmaterialer-som, på lang sikt, vil spare husholdning pengene på hans energiregninger-har skum isolasjon andre fordeler. Den fremste blant disse er den effektive motstanden til fuktighet. Dette hindrer ikke bare skummet seg fra utviklingsland mold og mugg, men også hindrer overdreven fuktighet fra innstigning hjemmet og forårsaker slik vekst i oppholdsrommet. Fordi skum stivner til konturene av bygningens struktur, kan det hjelpe forsterke integriteten til strukturelle komponenter, for eksempel sperrene.