Isolasjon fjerning lover

December 11

Isolasjon gir polstring innenfor veggene, gjør ditt hjem feel varmere om vinteren og kjøligere om sommeren. Asbest isolasjon er potensielt skadelig for mennesker og dyr, og har du asbest isolasjon, deretter må du leie en profesjonell til å fjerne den. Isolasjon fjerning lovene fokus på asbest på grunn av de potensielle helserisiko.

Testing for asbest

Asbest er en tynn mineral, og isolasjon ble gjort med fiber opprettet fra mineralet. Det er nesten umulig å identifisere asbest isolasjon ved å se på fiber. Du må sende et utvalg av isolasjonen til en profesjonell lab som tester fibrene under et mikroskop. Ifølge Environmental Protection Agency, er asbest isolasjon vanligvis funnet på hus bygget etter 1930, men før 1950. Regjeringen forbud ikke asbest i hjem maling, forbindelser og isolasjon på 1970-tallet.

Profesjonell fjerning

Asbest fjerning krever spesiell tillatelse, og arbeidet må utføres av en person med erfaring i håndtering av materialet. Asbest isolasjonen ikke håndteres riktig, øker risikoen for tilfeldigvis dislodging fiber og sende disse fiber i luften. Du og din familie risiko inhaling materialet, som kan forårsake helseproblemer opp til 30 år etter eksponering. Profesjonelt kan også kaste asbest riktig, som du kan kaste asbest-baserte elementer i deponier eller fylling. Mange byer krever en ekstra tillatelse for avhending av asbest produkter.

Fjerning forskrifter

Fjerning av isolasjonen kan være dekket under by eller stat regler. Vanligvis forskriften krever at du reparerer eller fix isolasjonen stedet fjerne den, hvis reparasjonen er mulig. I visse situasjoner krever loven fjerning av isolasjonen. Hvis du gjør noen reparasjoner eller remodels ditt hjem og isolasjon avbrytes under prosessen, må du fjerne isolasjonen først. Loven generelt ser hvor mye risiko arbeidet utgjør for fiber.

Betraktninger

Asbest er ikke det eneste produktet i hjem isolasjon, men det er eneste spesielle lover og regler på plass. For isolasjon laget av andre typer fiber, se firmaet søppel fjerning, samt byen eller fylket dump i ditt område. Selskapet kan ikke hente isolasjon fordi arbeiderne har ingen måte å identifisere farlige skjemaene. I tillegg godtar ikke alle dumper isolasjon, som det er et byggemateriale.