Isen smelter metoder

August 21

Isen smelter metoder

Fjerne uønskede is er en ganske enkel prosess som kan være mestrer med aide av et par nøkkelkomponenter. Bruk av kjemikalier eller varme vil løse de fleste problemer, inkludert de knyttet til harde vintrene, planter eller selv innendørs apparatet feil. Hva slags bekymring bør være den avgjørende faktoren som teknikken er implementert.

Magnesiumklorid

Når det gjelder fjerning av uønskede is, er anvendelse av magnesiumklorid en av de mest populære variantene. Dette er fordi den smelter isen raskere enn andre stoffer brukt i issmelting prosessen, inkludert salt og gjødsel. Tradisjonelle elementer kan ha større kapasitet til å smelte isen i minusgrader, men som noe under 20 grader Fahrenheit er ikke svarer til magnesiumklorid. Bruke denne kjemiske på fortauet kan også resultere i glatte og tiltrekningen av ekstra fuktighet. Det er også litt kostbar, spesielt i forhold til mer tradisjonelle stoffer.

Ovner

Bruke direkte varme på en isete overflate er ideell for prosjekter som kan være ødelagt eller endret ved bruk av kjemikalier. Kassetten varmere, bærbare plass ovner, oppvarmet paneler, og selv blåse dryers er ideelle for planter og innendørs is akkumulering potensielt funnet i frysere eller rundt vinduskarmene. Bruk av varmeovner er vanligvis billig fra første kostnaden ved å kjøpe elementet. Noen mennesker kan føle at ovner er upraktisk og ubehagelig å bruke, foretrakk andre metoder.

Rubbing alkohol

Rubbing alkohol er en billig, lett-å-få stoff som smelter isen effektivt og raskt. Som salt smelter den isen oppløses i vann og naturligvis senke frysepunktet. Du kan eliminere ismassene helle alkohol ned fortau eller bruke en bomullsdott å forsiktig gjelder det innendørs overflater. Rubbing alkohol programmet fjerner ikke is så fort som salt eller gjødsel, men i motsetning til disse produktene, ikke forårsaker skade eller søl.