Irsk Peace Lily mening

September 29

Av nesten 40 arter av planter av slekten Spathiphyllum, er enkelte varianter vanligvis kjent som "fred lilies," men de ikke er ekte liljer hele. Ulike kulturer over hele verden har knyttet mange betydninger fred lilies, og den europeiske øya Irland er intet unntak. Mens det er ingen "irske peace lily", ha gjenkjennelig blomster kjent som "fred lilies" en spesiell plass på Emerald Isle.

Husk soldater

På Emerald Isle har peace lily symbolikk som en ode til soldater i 1916 irske opprøret, også kjent som 1916 stigende. Et bilde av en blomst som viser den mørke grønne blader, sterk hvite blomster og oransje stamen betaler hyllest til den irske flagg samt soldater som døde forsvare og frihet i Irland. Rundt påskeferien bruke menn og kvinner over hele smaragdøya et merke av fred lily å hedre soldater og huske idealene av de som døde til sikre frihet for Irland.

Peace & Love

True kallenavn er Spathiphyllum blomster kjent som "fred lilies" stående symboler på fred og kjærlighet i verden. Som symboler på fred sendes disse blomstene ofte som gaver av sympati for dem som har mistet sine kjære i et forsøk på å bringe noen fred til sørgende individer. Fred lilies også symboliserer gjenfødelse og transcendens avdøds sjel fra jordiske liv, å legge til deres hensiktsmessighet idet begavelser tilbyr fred og kjærlighet til mottakeren.

Uskyld og renhet

Som tilfellet er med mange andre hvite blomster, spesielt liljer eller blomster ofte kalt liljer, symboliserer Spathiphyllum blomster kjent som "fred lilies" uskyld, renhet og fromhet fremfor hele Irland og andre områder av verden. Med denne betydningen i tankene er hvit fred lilies, som andre hvite blomster, noen ganger symbolsk for Kristus-lignende dyd og jomfru Maria.

Tilgivelse og tillit

Fred lilies er symbolsk for tilgivelse og fornyet tillit, dermed gjeninnføre fred som en gang forstyrret mellom venner, kolleger eller kjære. Spathiphyllum blomster er ofte gitt i håp om placating en straffbar handling, uansett hvordan mindre. Fred lilies får også formidler av en antatt gjensidig tillit mellom individer.