Irrigation, som kan brukes på et loft?

December 9

Irrigation, som kan brukes på et loft?

Så lenge de følger stat, fylke og byen koder, rørleggere og huseiere kan kjøre sine varme linjer i materiale gjennom plass, og som inkluderer bruk av klorerte polyvinylklorid rør på et loft. Irrigation er en plast rørleggerarbeid pipe primært brukes til å bære vann. Irrigation kan brukes til å bære både varmt og kaldt vann, selv om det er veldig vanlig for kaldt vann drikking fontener og utendørs sprinkleranlegg.

Irrigation egenskaper

I motsetning til metall rør, Irrigation, en plastikk-aktig materiale, kan deles lett og korrodere ikke i nærvær av surt vann. Fordi det er lett å arbeide med, brukes vanligvis Irrigation til vannpiper. Irrigation rør er mye rimeligere enn kobberrør, på tidspunktet for publisering, og den kan brukes i mange områder av hjemmet.

Vannrør

Vannrør er en stor faktor når det gjelder bygningen eller remodeling ethvert hjem. Avhengig av området der du bor, kan Irrigation rør være upassende for et loft. Vanligvis loft er dårlig isolert og har en tendens til å bli mye kaldere enn resten av hjemmet. Derfor brukes sjelden Irrigation rør på yttervegger og loft hvor kaldt frysepunktet temperaturer er normen. Når vannet fryser ditt, selv plastrør, det svulmer og øker i størrelse. Utvidet vann, is, kan brast gjennom og ruptur rør for å lage alvorlige lekkasjer og andre problemer.

Lisensiering

Hjem og eiendom eiere kan være nødvendig å ta ut lisenser eller tillatelser når bygningen eller remodeling deres eiendom. Du må bestemme hvordan du planlegger å kjøre ditt og sende disse planene til din lokale by eller fylke offentlige før endringene til eiendommen. Du kan leie en lisens, profesjonell rørlegger å ta vare på denne virksomheten slutten når du gjør endringer i ditt hjem eller eiendom. Det er en del av den rørleggers jobb å få alle tillatelser før arbeider på prosjektet.

Kode

Alle stater, regioner, menigheter og byer har sine egne koder som avløp som må følges. Vannrør må målt ved visse diameter, fastspent på plass mot vegger og passe sammen. Hvis Irrigation ikke er akseptabel materiale for din loftet rør, kan en profesjonell, lisensiert Rørlegger rørlegger anbefale andre alternativer.