Iowa spiselige ville planter

October 23

Iowa spiselige ville planter

Iowa er et vakkert naturlig sted å utforske, dekket i prærien, enger og skoger. Det er mange spiselige ville planter å nyte hvis du er interessert i beite, og hvis du vet hva du skal se etter. Her er en liste over noen vanlige spiselige ville planter, men aldri spise noe hvis du er helt sikker på hva det er. Det er andre planter som kan ligne, men kan være svært giftig.

Løvetann ugress

Løvetann har vært i Iowa siden indianere var de primære bolig det. De er små, blomster som vokser i prærien og beite, og hele anlegget kan spises. Greenene er det vanligste, som har kraftig pekt blader og rød stammer. De er ofte sauterte som vegetabilske av et måltid. Hodet på blomsten kan også brukes på en lignende måte. Anlegget kan brukes til å lage kaffe eller vin.

Bær

Busker som gir berrylike frukt for mennesker å spise spredt om Iowa jordene og skogene. Populære bær som finnes i hele landet, samt Iowa er rød og sort bringebær og blåbær. Det finnes også flere forskjellige varianter av rips, ligner på små druer i utseende. Disse kan være rød, golden eller svart. Stikkelsbær også ser ut som små druer, og har lyse grønne striper på dem. De er færre vanligvis spist, men fortsatt deilig.

Nøtter

Det er flere trær som produserer spiselig nøtter i Iowa. Hasselnøtter eller filberts, vokser på busker, mens de fleste andre spiselige nøtter vokser på trær. Valnøtt familien trær er hardwoods som vokser i Iowa skoger. Noen nøtter folk spiser i denne familien er black valnøtter, hickory og pekannøtter, som kan finnes i Iowa.

Frukt

Det er mange trær i Iowa som produserer frukt som er spiselige til både mennesker og dyr. De fleste produserer vakre blomster og finnes i skogen og i enger. De fleste er shrubby trær, og noen som er spiselige for mennesker er plommer, sorte kirsebær og serviceberry.