Iowa plante identifikasjon

June 29

Iowa er hjem til plantene som trives i US Department of Agriculture hardførhet sone 5, betyr at de tåler temperaturer mellom -10 og -20 grader F. Staten er også rik på lokale planter, gjør Statens landskapet spesielt tiltalende.

Innfødte blomster

Vill rose, Iowa state blomst, vokser i steinete jord, og har lilla rosa kronblader og en gul sentrum. Blomster følges av røde bær som rose hofter. Tre lily er toppet med tre lyse røde opp-dreide trompet-formet blomster; blomsten også har burgunder flekker i midten, og vokser opp til 30 inches høy. Turtlehead, en 3-fots blomst, har lag store, puffy kronblader i hvitt.

Eget busker

Iowa er også hjem til flere innfødte busker. Gjenkjenne den dunete serviceberry - en stor busk eller tre med en 25-fots spredning av de hvite blomstene som blomstrer om våren, etterfulgt av lilla, blåbær-lignende spiselige bær. Indigo bush, en busk med tynn, gråaktig-grønn blader, er gjenkjennelig for sine lyse lilla blomster. Anlegget ligger i dalen regioner i staten.

Native bær

Iowa har mange innfødte bær. Stikkelsbær har lyse grønne, spiselige bær som endre til lilla som modnes. Hyllebær anlegget også trives i Iowa jord; dens spisse blader og hvite blomster slå til aubergine bær. Hvis grener bryte, har de gjenkjennelig hvite margen interiør. Når bær er moden, brukes de vanligvis for gelé og papirstopp.