Ioniske luften feilsøking renere

May 24

Ioniske luftrensere er stille, filter-free enhet som frisker og renser luften du puster i hjemmet ditt hver dag. De ioniske luftrensere bruker lite energi, og ødelegge bakterier, bakterier og røyk. Med ingen filtrene til å erstatte, sparer du penger. Rengjør bladene hver måned og ren ionisert ledningene annenhver uke for å opprettholde.

Lyset virker ikke

Hvis innstillingen eller indikasjon på lyset ikke er på, sjekk pluggen å forsikre det er ikke løse. Gjør dette når maskinen ikke er koblet til eller på/av-knappen ikke er trykket inn. Hvis ren lyset er på, kan dette være fordi samlingen bladene har vært jarred, støv er akkumuleres eller enheten må tilbakestilles. Koble fra og rengjøre enheten. Fjerne og installere innsamling blader. Trykk "On" for å tilbakestille enheten.

Overdreven bråk

Hvis det er uvanlig overdreven bråk, ren og tørr knivene og ionisert ledninger ved å skyve ledningen rengjøring mekanismen opp og ned tre eller fire ganger. Rengjør bladene ved å fjerne hetten og fjerne bladene. Husk å ta bladene en elektrisk bakken, som en metall tappekran, utslipp gjenværende elektrisitet. Tørk bladene rent med en fuktig svamp eller klut. La det tørke, som kan ta 2 til 3 timer. Når tørr, pass bladene settes helt og indikasjon-lampen lyser. Hvis lyset går ikke og bladene er satt helt, inn sjekk ledningen rengjøring mekanismen å forsikre det helt.