Intex bassenget spesifikasjoner

June 3

Intex Development Co Ltd, med hovedkontor i Hong Kong, Kina produserer Intex merke over bakken bassenger. Over bakken bassenger krever ikke en spesiell installasjon, slik at du kan sette dem opp hvor som helst på plenen eller eiendom. Som i 2011 tilbyr Intex fire typer over bakken bassenger, alt fra runde og ovale til de med metall rammer.

Metallramme (stål)

Intex metallramme bassengene er runde, og rammene er laget av pulverlakkert stål, som er sterkere enn standard metall rammer på andre bassengene. Disse bassengene snapper sammen og ta mindre enn 1 time å sette opp. Bassengene ha blå plast eller tre-korn skap. De holder mellom ca 1200 og 12 500 galle av vann. De varierer i diameter fra 10 fot til 24 føtter, og de varierer i høyden mellom 30 og 52 tommer høy. Alle disse bassengene kommer med et filter pumpe, og de større modellene (starter på 15 fot i diameter av 36 inches høy) kommer med stiger.

Oval ramme

Oval ramme bassengene har pulverlakkert metall rammer, og de har en topp-ring som utløses for å holde vannet fra overfylte. Alle disse bassengene er 12 meter i diameter. Diameteren på et basseng måles på den bredeste delen av bassenget, som er sentrum av bassenget. De varierer i bredde fra 20 fot til 32 fot bred, og de varierer i høyden fra 48 tommer til 52 tommer høy. Disse bassengene holder mellom 4,390 og 6,420 gallons av vann. Alle disse bassengene kommer med en stige og en filter pumpe.

Ultra ramme

Ultra ramme metallramme bassengene er store, og de omfatter både rektangulære og runde ramme bassenger. Runde-ramme bassengene finnes i 16 fot i diameter med 48 inches høy og 18 fot i diameter med 52 tommer høy størrelser. Rektangulær Ultra ramme bassengene er mellom 9 og 16 fot lang, og de varierer i bredde 18 til 32 fot. Alle disse modellene er 52 tommer høy.

Enkelt oppsett

Lett sette bassengene er minste bassengene tilbys av Intex. Disse bassengene har en oppblåsbar topp-ring. De varierer i høyde fra 30 til 52 tommer høy, og de varierer i diameter mellom 8 og 16 fot. Hold mellom 639 og 5,894 gallons av vann. Bare de større modellene (starter på 15 fot i diameter av 36 inches høy) inkluderer både filter pumpe og stigen.