Interiør moter vinduet behandling

April 14

Vinduet behandlinger kan ringe eller bryte en dekorere ordningen. Tenk deg et rom med elegant Louis XIV innredning og nakne windows. Det ville ikke bare gå sammen. Prøv ett av disse stilene for ditt hjem og se hvilken forskjell det gjør.

Draperier

Draperier er lang, tung, frittflytende vindu gulvbelegg. En rekke topp behandlinger er tilgjengelige, for eksempel tradisjonelle knipe folder, rod lommer, faner, rett-drog topper med ringer og populære moderne grommet topper.

Gardiner

Gardiner er laget av en lett materiale og dekke enten halvparten av eller hele vinduet. Bortsett fra selve versjonene er de mer uformelle.

Valances og gesimser

Valances dekker bare toppen av vinduet. De kan bli kuttet rett over eller henge ned halvveis på en eller begge sider. Taklister er som vanskelig valances. De kan være laget av tre og malt eller beiset eller har en tre eller plast ramme, som er knyttet til stoff.

Gråtoner

Nyanser kan fremheve og noen ganger kan også rulle ned. De kan være laget av stoff eller naturlige materialer som bambus, som er veldig populært i dag.

Skodder, blindene og paneler

Dagens skodder er laget med bredere slats. Wide-lamellbunn blinds er populært også, og er billigere enn skodder. Paneler skyve frem og tilbake over et vindu. Full lengde som erstatte raskt disse gammeldags Lamellgardiner som alltid synes å falle av sine spor.