Interiør kjelleren sement vegg ideer

December 23

Interiør kjelleren sement vegg ideer

Kjellere har ofte vegger som er laget av begravelsesplass. Kanskje har du blitt lei av å se på grov, grå veggen. Eller kanskje du er ute etter noen ideer om hvordan du bruker tomrommet. Her er noen ideer for å forbedre det kjedelig utseende expanse.

Heldekkende farge maling

Maling veggen en heldekkende farge. Velg noe munter. Ikke vær redd for å eksperimentere. Du vil sannsynligvis føle deg mer komfortabel prøver en ny farge i kjelleren enn ovenpå. For en fet, muntre blikk, kan du vurdere lys appelsiner, gul eller rød. For en mer dempet stemning, kan du prøve nyanser av blå eller lilla.

Hyller

Henge hyller på veggen. En tom vegg kan være et flott sted for ekstra lagringsplass. Husk å bruke mur anker, som er utformet for å feste ting å sementere enklere.

Kunstgalleri

Opprette et kunstgalleri. Hvis du har barn som liker tegning, et maleri eller fotografi, bruke sement veggen for å vise sitt arbeid. Eller kanskje du er en kunstner som trenger ekstra plass til å vise ditt eget arbeid. Sement gir rommet en industriell følelse, ligner på noen kunstgallerier.

Tavla

Hvis du har barn, kan du vurdere å male kjelleren veggen med tavla maling. Det er hvert barns drøm å tegne på en vegg. Du kan slette kritt enkelt fra denne type maling.

Male et veggmaleri

Bruke sement veggen som et tomt lerret for å utløse din kreative evner. Eller låne plassen til en venn som elsker å male. Komme opp med et tema og male et veggmaleri på veggen. Eller kanskje du bruker området som begynnelsen for bandet ditt. I så fall maling bandets navn og logo på veggen. Selv om du bare bruker kjelleren for klesvask eller lagring, kan du knytte veggmaleri inn av Maleri bilder av klær kleshengere og såpebobler.

Skrive kjærlighet notater

Starte en tradisjon av å skrive kjærlighet notater på veggen i kritt. Gjøre det spontant å overraske kjæresten din. Holde skrive notater som et bevis på din kjærlighet for hverandre.