Interessante fakta om planter som lever i den Marine Biome

November 10

Interessante fakta om planter som lever i den Marine Biome

Økosystemer består av innbyrdes organismer og omgivelsene. Økosystemene er også referert til som biomes, selv om noen forskere bruker det skillet bare for Terrestre økosystemer og utelate akvatiske og marine (saltvann) miljøer fra biome klassifisering. I tillegg klassifisere biologer nå mange arter av alger lever i marine miljøer som medlemmer av Protista kongedømmet organismer, selv om de var en gang alle utpekt som medlemmer av planteriket.

Undervanns fotosyntese

Planter og plante som organismer som kan leve i havet inkluderer mangroves, rockweed, sargassum, sjøgress og tang. Disse organismene inneholder klorofyll, utfører fotosyntese, og er en integrert komponent i mange akvatiske biomes. For eksempel tare, en type tang, er en viktig matkilde for kråkeboller, som igjen er holdt i sjakk av havet oter, sjøstjerner og andre rovdyr, en del av et gjensidig avhengig økosystem.

Suspendert rotsystem

Den store busker og små trær kalles mangroves kan vokse i grunt saltvann miljøer. Hovedsakelig funnet på kysten, er mangroveskoger sant blomstrende planter. Samlet alle mangroves i et bestemt område, kalles en mangal. En gruppe av mangrovene gir dekning for liten dyrene like fugler, frosker, fisk og slanger. Videre en mangal kan å opprettholde en variert barnehage med flere dyrearter legge egg og klekking unge i coveret. Interessant, rotsystemet av mangrove forblir stort sett over bakken og denne arten er en sjeldenhet blant busker og trær i at det kan trives i salt- og brakkvann farvann.

Spesiell kropp strukturer

Ocean alger, dvs, tang har utviklet seg en semisolid beskyttende belegg som hindrer skadelig overflødig salt vann inn organismen. Tang røttene ingen. For eksempel vokser tare det som kalles en holdfast, et organ som utvikler på basen og festes til havbunnen, steiner og andre undervanns objekter for stabilitet. Andre hav planter fri-flyt, bestemmelsesstedet bestemmes av vind og vann strømmer. Noen arter vokser i tillegg en gass fylt appendage som bistår i å holde organismer flytende.

Synlig fra verdensrommet

På grunn av mangfoldet av undervanns miljøer av havene, har arter tilpasset for å trives under bestemte forhold. Sjøgress arter nummer i hundrevis av tusenvis, men de fleste tang vokser i store grupper, ofte nær overflaten av vannet. Ifølge NASA jorden observatoriet, når planteplankton, encellede frittflytende alger vokse dramatisk og plutselig kan hendelsen kjent som en blomst utvide over hundrevis av square miles. I massive mengder, er de lille encellede mikroskopiske organismene lett gjenkjennelige på satellittbilder.