Instruksjoner om hvordan du installerer romerske nyanser

January 18

Instruksjoner om hvordan du installerer romerske nyanser

Romerske nyanser er en måte å Gran opp din Vinduer. Du kan installere romersk nyanser med noen problemer når du starter målinger fra midten av vinduet. Når du har center målingen, får du raskt målene du trenger for de to sidene. Samlingen romerske skyggen er et stykke samling som festes til en leder rail.

Instruksjoner

•Fjern alle emballasjematerialet rundt din nye Roman skygge. Ikke bruk en kniv klippe bort plast. Fjerne for hånd for å unngå skade skyggen.

•Plasser et steg krakk under midten av vinduet og hold skyggen hodet ut over vinduskarmen. Hodet skinnen er toppen av skyggen. Spør en venn til å bruke heisen ledningen til lavere skyggen helt. Romerske nyanser skal dekke vinduet til vinduskarmen bunnen når fullt trukket ned.

•Kontroller et merke på veggen over øverst i midten av hodet skinnen med en blyant. Spør din venn å bruke heisen ledningene for å skaffe skyggen tilbake i hodet skinnen. Plasser romerske skygge på gulvet i et trygt sted.

•Plasser toppen av en L-brakett på din blyant merke. Hvis din vinduskarmen har dekorative molding, bruke en tynn shim mellom braketten og veggen. Knytte L-brakett til veggen med en 2-tommers tre skruer og trådløse skrutrekker. Skruen vil være lang nok til å gå gjennom det indre veggen og i hodet brettet som går langs bredden på vinduskarmen.

•Measure fra toppen av taket til toppen av braketten med et målebånd. Flytte trinn krakk til hver side på vinduskarmen. Mål fra taket til ned målingen du tok fra midtbanemerket, og Plasser en blyant merke på veggen.

•Plasser toppen av en L-brakett på mark på veggen og fest med 2-tommers tre skruer. Gjenta på den andre siden på vinduskarmen. Plass et 6-fots nivå mellom ene braketten og midtbanemerket å sjekk levelness. Ved måling fra taket ned, vil du ofte ha en nivå lesing.

•Gå trinn krakk tilbake under midten av vinduet. Grab samlingen romerske skyggen og fest hodet skinnen til L-klammeparentesene. Før helt knipser hodet skinnen til parentesene, bør ender være jevnt fordelt på hver side av vinduskarmen. Trykk hodet skinnen til L-brakett å sikre hodet skinnen til veggen. Du vil høre parentes låsen over hodet jernbane.

Tips og advarsler

  • Du kan spesialbestilling romerske nyanser å passe inni vinduskarmen eller fra taket. Dette er spesialbestilling installasjoner som kommer med videre instruksjoner.